Skip Navigation Links

Çocuklarınzı Hayata hazırlıyoruz

Mavi Çocuk Akademisi 2-6 yaş gruplarını en iyi şekilde hayata hazırlamak için iddialı kadrosuyla bölgeye eğitim öğretim vermek için gün sayıyor.

Çocuklarınzı Hayata hazırlıyoruz Web
TV

Eğitim   A+a-

İskenderun ve Hatay’ da bir ilk olan Mavi Çocuk Akademisi 2-6 yaş gruplarını en iyi şekilde hayata hazırlamak için iddialı kadrosuyla bölgeye eğitim öğretim vermek için gün sayıyor. 
 
Hatay’ da ilk kez açılacak olan geniş kapsamlı çocuk akademisi Konferans salonu, Yüzme havuzu, İngilizce dersleri, Görsel Sanatlar, Satranç, Jimlastik, Dans, Basketbol, Futbol, Yaratıcı drama, Orff ve Beden Perküsyon gibi bir çok oyun ve eğitim alanına sahip olan Mavi Çocuk Akademisi 2- 6 yaş gruplarına bölgede en geniş kapsamlı eğitim verecek tek Çocuk Akademisi olacak.
 
YOĞUN KAYIT BAŞVURUSU 
 
Modern ve geniş eğitim binasıyla geniş kadro ile hizmet verecek olan Mavi Çocuk Akademisi 1 Eylül tarihi itibari ile eğitim ve öğretime  start verecek. Modern Evler Mahallesi’ nde kurulan eğitim binası çağdaş,modern, eğitim seviyesi yüksek standartlarda planlanmıştır. 
 
EĞİTİME BAŞLAMADAN BİRİNCİLİK ALDILAR
 
İskenderun'da ki birçok özel kreş ve anaokulu öğretmenin katıldığı UHU Özgür Eller Atölyesi’nde gerçekleştirilen proje yarışmasında Mavi Çocuk Akadamisi en iyi proje ödülünü alarak, 1. Oldu.
 
“AMAÇ EN İYİ ŞEKİLDE HAYATA HAZIRLAMAK”
 
Uzun süredir devam ettiği Özel TEK Okulları Genel Koordinatörlük görevinin yanı sıra Mavi Çocuk Akademesi'nin kurucu temsilciliğine atanan Eren Özçelik,okulun projesinin hazırlanmasından eğitim sisteminin kurulmasına varana kadar her şeyi ile yakından ilgilenerek  Hatay'da ilk olan okulu başarıya götürecek ekibede liderlik yapıyor. Geleceğe en iyi şekilde hazırlamak kaliteli ve iyi bir eğitimden geçer, mantalitesiyle eğitim ve öğretim vereceklerini belirten Özçelik yaptığı açıklamada "İskenderun'a böyle geniş alanda ve geniş yelpazede eğitim verecek olmanın hem gururunu hem heyecanını yaşıyoruz. Ağaç yaşken eğilir, çocuklarımıza en iyi eğitimi vermek adına hazırladığımız projelerimizi hayata geçiriyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı Hayata hazırlamak üzere hayata geçirdiğimiz Mavi Çocuk Akademisi yabancı dil, beden eğitimi, Yüzme, Drama,Müzik, Resim,Satranç, gibi branş eğitimlerinin yanı sıra çocuklarımızı Anne şefkati eğitim ile buluşturmanın planlarını yaptık ve şimdi bu planlarımızı hayata geçiriyoruz. İskenderun'n her bölgesinden ciddi anlamda kayıt başvuruları alıyoruz. Bu yoğunluğun ne kadar doğru bir adım attığımızı bizlere gösteriyor aslında. 2016-2017 Eğitim öğretim döneminde eğitime start verecek okulumuzun kısa sürede başarılı çalışmalara ve projelere imza atacağına inanıyor ve bize gösterdikleri yakın ilgi ve güvenden  dolayı İskenderun ve bölge halkımıza teşekkür ediyorum" dedi. 
 
Çocuklarınzı Hayata hazırlıyoruz  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet