Skip Navigation Links

Medica Arsuz’un Kocaman Yürekleri Daha Güçlü Atıyor..

Hatay’ın Arsuz ilçesinin ilk özel sağlık kuruluşu Medica Arsuz Tıp Merkezi hedeflerine emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Medica Arsuz’un Kocaman Yürekleri Daha Güçlü Atıyor..

Gündem   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesinin ilk özel sağlık kuruluşu Medica Arsuz Tıp Merkezi hedeflerine emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.
 
Yakın bir tarihte hastane projesiyle de gündeme gelecek olan Medica Arsuz Tıp Merkezi, yaz aylarının en yoğun döneminde tatilcilere sağlık hizmeti vermeye devam ediyor.
 
24 saat hizmet veren acil servisi ve dahiliye, çocuk sağlığı ve hastalıkları ve kadın doğum poliklinikleriyle halkın sağlık sorunlarına yanıt veren Medica Arsuz Tıp Merkezi’nin doktor, hemşire ve personeli kadar ortakları da büyük takdir topluyor.
 
Arsuz’a bir sağlık yatırımı kazandırmak için yüreklerini ortaya koyan Doktor Salih Yılmaz, Recai Ekenel ve Zeki Murt ortaklığına yine Arsuz’un saygın isimlerinden işadamı Semir Kirmit de eklendi.
 
Arsuz için yüreklerini ortaya koyan ekibe katılmanın mutluluk ve gururunu paylaştığını belirten Medica Arsuz Tıp Merkezi’nin yeni ortağı İşadamı Semir Kirmit, ilk günden beri Arsuz halkı için sağlık yatımının gerçekleşmesi adına yüreklerini ortaya koyan Doktor Salih Yılmaz, İşadamları Recai Ekenel ve Zeki Murt’la önemli bir sosyal sorumluluğu gerçekleştirmenin heyecanını yaşadığını söyledi.
Medica Arsuz Hastane yatırımının kendisini çok heyecanlandırdığını belirten Semir Kirmit, geçmişte Arsuz yollarında yaşanan can kayıplarının son bulduğu, halkın şifa bulurken uzaklara gitmek ihtiyacını hissetmeyeceği, gelecek nesillere istihdam olarak da önemli bir sorumluluğu yerine getirirken gururlu olduğunu belirtirken heyecanını gizleyemedi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet