Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sonay Apart Otel Arsuz’a Renk Katacak!

Sonay Apart Otel, Havuzbaşı Nargile ve kır bahçesi tesisleri Arsuz’da törenle hizmete açıldı.

Sonay Apart Otel Arsuz’a Renk Katacak!Web
TV

Gündem   A+a-

 Sonay Apart Otel, Havuzbaşı Nargile ve kır bahçesi tesisleri Arsuz’da törenle hizmete açıldı. İşletmeciliğini Yusuf Murt ve Semih Uçmaz’ın yaptığı Sonay Apart Otel tesisleri yeni ve farklı konseptiyle davetlilerin ilgisini çekti.  
Açılışa Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesini kesen Belediye Başkanı Nazım Culha böyle bir kurumu bölgemize kazandıran genç işletmecileri kutladığını ifade ederek, “Turizm Cenneti olan Arsuz’un 3 aylık yaz sezon ile değil yıl boyunca hizmet verebilecek kapasiteye ulaşması lazım. Özellikle bölgemiz insanı için de bu önemli. Bölgemizde bu yöndeki yatırımların daha da artmasını diliyoruz, yatırımcılarımızı teşvik etmeye çalışıyoruz. Apart Oteli, Havuzu, Kır Bahçesi ile bölgemizde hizmet verecek olan Sonay turistik konaklama tesislerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yatırımcı kardeşlerimizi kutluyorum, Bol kazançlar temenni ediyorum” dedi.
Açılışın gerçekleşmesinin ardından Apart Otel’i gezen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve davetliler güzel bir işletmenin bölgeye kazandırıldığını ifade ettiler.
Konseptinde bulunan Havuzbaşı ve Kır bahçesi ile de hizmet verecek olan Sonay Apart Otel turistik tesisleri açılışıyla birlikte, Arsuz’da tercih edilecek işletmeler arasına girmeye iddialı olduğunu gösterdi.
Açılış töreninin ardından kır bahçesinde düzenlenen kokteylde davetlilere ikramlarda bulunuldu. Kokteylin sonunda ise Sonay Apart Otel’in aşçısı tarafından özel olarak yapılan ‘Kepse’ pilavı da davetliler tarafından tam not aldı.
Sonay Apart Otel işletmecileri Yusuf Murt ve Semih Uçmaz, yaptıkları açıklamada, “Açılışımızı onurlandıran Belediye Başkanımız Nazım Culha’ya, Meclis üyelerine ve tüm davetlilerimize teşekkür ediyoruz. Bölgemize hizmet etmek için bu güzel Apart Otel’i hizmete açmaktan mutluluk duyuyoruz. Apart Otel’imizle, Havuzbaşı ve Kır bahçemizle farklı bir ambiyans oluşturmak istedik ve gelen taleplerle doğru bir iş yaptığımızı gördük. Bizi tercih eden müşterilerimiz daima ayrıcalık yaşayacaklar. Bizi izlemeye devam edin” diyerek bu işte ne kadar iddialı olduklarını belirttiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sonay Apart Otel Arsuz’a Renk Katacak! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar