Skip Navigation Links

Doktor Turan Gebeleri Uyardı!

Özel Renin Cerrahi Tıp Merkezi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Şükrü Turan;

Sağlık   A+a-

Özel Renin Cerrahi Tıp Merkezi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Şükrü Turan;

Doktor Turan Gebeleri Uyardı!
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Şükrü Turan, Özel Renin Cerrahi tıp Merkezi’nde gebe takibi, çocuk sahibi olamayanların tedavisi, normal ve sezaryen doğum konularında hizmet verdiklerini söyledi.
Gebelere bazı uyarılarda bulunan Doktor Şükrü Turan, aşıların zamanında yaptırılması ve soğuk havalarda salgın hastalıklarından korunulması ve beslenmeye dikkat edilmesinin önemine işaret etti.
Cerrahi Tıp Merkezi Renin’de hemen hemen bir aydır görev yapıyorum. Hastalarımıza, özellikle gebeler, çocuk sahibi olmak isteyen hastalarımıza burada yardımcı olmaya çalışıyoruz. Burada aletlerimiz, ultrasonlarımız çok güzel, modern tıbbın imkânlarını kullanarak, halkımıza hizmet vermeye çalışıyoruz. Bazı tavsiyelerde bulunmak gerekirse gebelerimize, muayenelerinin zamanlarını aksatmamaları, zamanında yapılması gereken aşıları zamanında yaptırmaları gerekiyor. Sağlığa artık kolaylıkla ulaşılabiliyor. Bu fırsatları iyi değerlendirmeleri gerekiyor. Gebelerin beslenmeleri çok önemli, bol süt tüketmeleri gerekiyor. Gebe dışında menopozda kadınlarımız var, annelerimiz var, rutin kontrollerini yaptırmaları çok önemli, geç kalmaktan korkacağımız hastalıklar açısından bunlara dikkat edelim diyorum.” Dedi.
 

Untitled from gokhan on Vimeo.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet