Skip Navigation Links

Vatandaş gelemiyorsa biz gideriz!

İskenderun Deniz Cerrahi Tıp Merkezi, sağlık taramalarına devam ediyor. Deniz Cerrahi Tıp Merkezi, şehir merkezinden uzak, ekonomik düzeyi düşük köy

Sağlık   A+a-

İskenderun Deniz Cerrahi Tıp Merkezi, sağlık taramalarına devam ediyor.
Deniz Cerrahi Tıp Merkezi, şehir merkezinden uzak, ekonomik düzeyi düşük köy ve beldelerde sağlık taramalarını yoğunlaştırarak, ücretsiz sağlık hizmeti ulaştırıyor.

Karahüseyinli ve Pirinçlik Köylerinde bir gün arayla sağlık taraması gerçekleştiren Deniz Cerrahi Tıp Merkezi, dahiliye, genel cerrahi, kadın doğum ve çocuk hastalıkları uzman doktorlarıyla yediden yetmişe tüm vatandaşları sağlık kontrolünden geçirdiler.
Sağlık taramalarından çok memnun kaldıklarını ifade eden Karahüseyinli ve Pirinçlik Köyü muhtarları Yusuf Uzunoğlu ile Kasım Uğur, köylerinde ekonomik zorluklar nedeniyle doktora gidemeyen bir çok vatandaşın muayene olarak tedavi süreçlerinin başlamasından dolayı mutlu olduklarını söylediler. Şehir merkezinden uzak olmaları ve daha çok tarımla uğraşan bir kesim olmaları nedeniyle doktora gitme konusunda sıkıntıları olduğuna dikkat çeken muhtarlar, Deniz Cerrahi Tıp Merkezi doktorları ve personeline teşekkür ettiler.

Deniz Cerrahi Tıp Merkezi Müdürü Ali Rıza Köseoğlu, sağlık taramalarıyla doktora ulaşamayan vatandaşın ayağına gitmeyi bir sosyal sorumluluk olarak kabul ettiklerini belirterek, ekonomik geliri olmayan vatandaşlara ulaşmaktan ve yardımcı olmaktan mutlu olduklarını söyledi.
Karahüseyinli ve Pirinçlik sağlık taramalarının ardından Arsuz sağlık taramasının bu hafta sonu Pazar günü yapılacağını belirten Ali Rıza Köseoğlu, “İskenderun Deniz Cerrahi Tıp Merkezi, sosyal sorumlulukların bilinciyle çalışmaya ve halka ulaşmaya devam edecektir” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet