Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dünyanın konuştuğu Diskjokey Arsuz’a Geliyor..

Türkiye ve dünya müzik piyasasına bomba gibi düşen ve başarılı setleriyle gelecek vadeden genç yetenek Diskjokey Mahmut Orhan,

Dünyanın konuştuğu Diskjokey Arsuz’a Geliyor..

Magazin   A+a-

Türkiye ve dünya müzik piyasasına bomba gibi düşen ve başarılı setleriyle gelecek vadeden genç yetenek Diskjokey Mahmut Orhan, 27 Ağustos Cumartesi akşamı Arsuz’a geliyor.
 
Hatay’ın Arsuz İlçesinde eğlence sektörüne yeni soluk katan Arsuz Retro Lounge Bar 27 Ağustos Cumartesi akşamı kapılarını Dünya Dj’i Mahmut Orhan için açıyor.
 
Kısa süre önce dünyanın en büyük müzik şirketlerinden biri olan Ultra Music ile sözleşerek, 'Feel' parçası ile milyonların bildiği ve takip ettiği bir isim olan Mahmut Orhan, Doğu ve Batı sentezini bir araya getiren kendine has Deep House ve Disco Sounduyla Shazam ve Itunes müzik listelerinde lider pozisyona gelerek dünya müzik piyasasına hızlı gibi düşen Mahmut Orhan Arsuz’a geliyor.
 
Genç Organizatör Ferhat Kabaklı’nın düzenlediği, en genç Türk Complication albüm çıkaran unvanına da sahip olan Mahmut Orhan’ın performansıyla Arsuz’u yerinden sallayacak olan parti çok konuşulacağa benziyor.
 
O gece orada olmak istiyorsanız info&rezervasyon için R.Cihan Kaya’ya ulaşabilirsiniz:0(531)3585819  
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar