Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz’da futbol şöleni başlıyor

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 2. Spor Şenlikleri Halı Saha Futbol Turnuvası’nın kura çekimini gerçekleştirdi

Arsuz’da futbol şöleni başlıyor

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediyesi 2. Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenecek olan halı saha futbol turnuvasının kura çekimi törenle gerçekleşti.
 
Gençler ve büyükler olmak üzere iki kategoride düzenlenecek olan turnuvanın fikstür çekimine Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Hatay ASKF Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik, takım kaptanları ve sporcular katıldı. Sporun kaynaştırıcı ve birleştirici gücünün en güzel şekilde hissedileceği spor şenlikleri kapsamında Altıntop Halı Sahası’nda düzenlenecek olan futbol turnuvasına 39 takım katıldı.
 
Kura çekimi öncesi kısa bir konuşma yapan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, şenliklere ilginin her geçen yıl artmasından memnuniyet duyduğunu belirterek, "Biz her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Bu çerçevede tesisler de yapıyoruz. Bununla birlikte bu yıl ikincisini düzenlediğimiz spor şenlikleri kapsamında gençlerle sporda buluşmayı hedefliyoruz. Bu yıl büyüklerde 27, gençlerde de 12 takım olmak üzere toplamda 39 takımın katılacağı futbol turnuvasına yaklaşık 400 sporcumuz kıyasıya mücadele edecek. Turnuva boyunca yaklaşık 77 maç oynanacak” derken, tüm takımlara başarılar diledi.
 
Alanya ve Antalya’yı aratmayacak turnuva
 
Federasyon yetkilileri ile birlikte düzenlenen plaj voleybolu turnuvasında Alanya ve Antalya’yı aratmayacak bir turnuvaya imza attıklarını ifade eden Başkan Nazım Culha, “Karaağaç Halk Plajımızda düzenlediğimiz turnuvada mükemmel bir konsept vardı. Kumsalda gençler futbol oynuyordu, bir tarafta duş alan vatandaşlar vardı, bir tarafta piknik yapan vatandaşlar vardı, diğer tarafta da denizde yüzen insanlar vardı, İnanılmaz güzel bir görüntü ve muhteşem bir manzaraydı. Tam bir deniz kenti ve sayfiye kentine yakışır bir etkinlik gerçekleştirdik.. Bu tür etkinliklerin ilçemizin konseptine çok uyduğunu gördük. Şu anda da ilçe konseptine uygun şenlikler düzenleyeceğiz. Futbol turnuvamızın yanı sıra tek pota basketbol, plaj voleybolu ve minikler futbol şenliği düzenleyeceğiz. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha hazırlıklı turnuvalar düzenleyeceğiz. Ben maçların hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Arsuz Belediyesi olarak gerek belediyemizin, gerekse bizim dışımızda yapılan sportif etkinliklerde her zaman yanınızda olacağız” şeklinde konuştu. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar