Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Reyhanlı Belediyesi'nden Park ve Halı Saha Yapım Çalışmaları

Yeni Mahalle'de atıl durumda bulunan 8 dönümlük arazinin park yapılması maksadı ile gerekli tüm çalışmaları başlatma talimatı verildi

Reyhanlı Belediyesi'nden  Park ve Halı Saha Yapım Çalışmaları

Reyhanlı   A+a-

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi'nin yoğun çalışmaları ve girişimleri neticesinde, Yeni Mahalle'de atıl durumda bulunan 8 dönümlük arazinin park yapılması maksadı ile gerekli tüm çalışmaları başlatarak halkımızın hizmetine sunma talimatını verdi.
 
Başkanımız, "Sosyal belediyecilik kapsamında yapılması gereken tüm etkinlikleri hayata geçirerek, ilçe sınırları içinde atıl durumda kalan yer bırakmayarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Ayrıca Harran mahallesinde Reyhanlı Belediyesi tarafından yapımı halen devam etmekte olan spor tesisi ve halı saha faaliyetlerini yerinde inceliyerek yetkililerden bilgi aldım. Her zaman vatandaşlarımıza hizmet etme öncülüğünde hareket ederek projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. İlçe halkı olarak asıl vazifemiz vatandaşlarımıza sunmuş olduğumuz bu yapılara sahip çıkması ve korumasıdır. Bu parkın ve spor tesislerinin yapımında emeği geçen tüm çalışanların eline sağlık diyor ve hemşehrilerim adına teşekkür edeyorum." dedi. 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar