Skip Navigation Links

CHP’den ' Engelleri hep birlikte aşalım' Projesi

CHP Hatay İl Örgütü Parti içi eğitim programı ' Engelleri hep birlikte aşalım' projesi Arsuz Derya Sitesi’nde gerçekleştirildi.

CHP’den ' Engelleri hep birlikte aşalım' Projesi Web
TV

Gündem   A+a-

CHP Hatay İl Örgütü Parti içi eğitim programı " Engelleri hep birlikte aşalım" sosyal sorumluluk projesi  parti eğitmen adayları tarafından Arsuz Derya Sitesi’nde gerçekleştirildi. 
 
Engellerin hep birlikte aşıldığı, sağlıklı çocukların da engelli yaşıtlarıyla mutlu bir gün geçirdiği, büyüklerin dahi eğlenirken çocukluk yıllarına döndüğü muhteşem bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiren CHP Eğitmen ekibi, Arsuz’da faaliyet gösteren Güleryüz
Rehabilitasyon Merkezi öğrenci, öğretmen ve velilerine unutamayacakları bir gün geçirttiler. 
 
Güleryüz Rehabilitasyon Merkezindeki zihinsel engelli öğrencileri aileleri ile birlikte Arsuz ilçesi Madenli Mahallesi Derya sitesi sosyal tesislerinde gün boyu ağırlayıp muhteşem bir gün geçirmelerini sağlayan CHP Hatay il Yöneticisi Nehide Bilgin, İskenderun İlçe Yöneticisi Yılmaz Akbay, Arsuz İlçe Yöneticisi Mustafa Gökpınar, Arsuz ilçe örgütü parti üyesi Nesrin Reyhanoğlu’ndan oluşan eğitmen ekibi, sitede ikamet eden tatilcilerle birlikte  farkındalık yaratmaya çalıştılar.
 
Engelleri çocukların arasına karışan site sakinlerinin çocukları aileleriyle birlikte engelli bireylerin dünyasında bir gün de olsa keyifli bir gün geçirdiler.  
 
Engelli çocukların kendilerinden bir farkı olmadığını birlikte oyun oynarken keşfeden site sakinlerinin çocukları ise hayata sımsıkı sarılmak ve güzel bir gelecek için engellerin kırılması gerektiği bilincine eriştiler. 
 
Deniz keyfinin ardından güzel bir öğle yemeği ile birlikte müzik eşliğinde muhteşem bir gün geçiren çocuklar, engellerin kaldırıldığı mutlu bir gün için CHP Hatay il Yöneticisi Nehide Bilgin, İskenderun İlçe Yöneticisi Yılmaz Akbay, Arsuz İlçe Yöneticisi Mustafa Gökpınar, Arsuz ilçe örgütü parti üyesi Nesrin Reyhanoğlu’na öpücükleriyle teşekkür ettiler. 
 
 
 
 
 
 
 
CHP’den
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet