Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Büyük Türk Milleti Bir Bütündür

Yaşar Toksoy, 'Bu ülkenin en büyük sorunu terör'dür. Bu taşeron örgütlerle bir an önce kararlı ve etkin mücadele edilmelidir.' dedi.

Büyük Türk Milleti Bir Bütündür

Dörtyol   A+a-

Dörtyol Belediye Başkanı  Yaşar Toksoy, "Bu ülkenin en büyük sorunu terör'dür. Bu taşeron örgütlerle bir an önce kararlı ve etkin mücadele edilmelidir." dedi.
 
"Büyük Türk Milleti bir bütündür. Bu bütünlüğü, bu birliği yıkmayı hayal edenlere hayatlarını zindan ederiz."ifadelerini kullanan Başkan Toksoy, "Mazisi geleceğine ışık tutan kahramanlıkla dolu bir milletinin huzurunu bozacak tüm oluşuma ve terör örgütlerine karşı daha etkin mücadele, daha kararlı bir duruş sergilemek zorundayız. Ülkemizin sorunu olan terör illetinden bir an önce kurtulmalıyız.
FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yürütülen karalı mücadele'nin, PKK terör örgütüne yönelik daha sert bir şekilde başta kamu kurum kuruluşları olmak üzere mücadele etmenin vakti gelmiştir.
 
Ülkemiz çok büyük badireler atlattı. 15 Temmuz gecesinde yaşanan darbe girişiminde milletimizin onurlu ve kararlı duruşunun yanında vahdet duruşuyla da tüm dünya'ya gösterdi. Bu duruş nifak sokmak isteyen şer odaklarını rahatsız etmiştir. 
 
Van, Diyarbakır, Elazığ ve Bitlis'te terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain saldırılarda şehadet şerbetini içen aziz şehitlerimizi Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.
 
Bu vesile ile BÜYÜK TÜRK MİLLETİNE başsağlığı ve sabır diliyorum." dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş