Skip Navigation Links

Hataylı Çocuklar HBB ile Sporu Seviyor

HBB,Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından HATMEK’te vatandaşların hizmetine sunulan ücretsiz kurslar büyük ilgi görüyor.

Hataylı Çocuklar HBB ile Sporu Seviyor

Spor   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Hatay Meslek Edindirme Kursları(HATMEK)’te vatandaşların hizmetine sunulan ücretsiz meslek edindirme ve hobi kursları büyük ilgi görüyor.
 
Açıldığı ilk günden bu yana çeşitli mesleki kurslarla çalışmalara ve eğitimlere aktif olarak devam eden HATMEK,  uzman kadrosu ve güleryüzlü personeli ile birçok vatandaşların meslek edinmelerine ve hobilerini geliştirmelerine vesile olmanın yanı sıra gençlere ve çocuklara yeni ilgi alanları kazandırıyor.
 
7-14 YAŞ ARASI ÇOCUKLAR YAZ TATİLİNİ FUTBOL KURSU İLE DEĞERLENDİRİYOR
 
Uzman eğitmen kadrosu ile sağladıkları eğitim sayesinde, Hatay halkının ilk tercihi arasında yer alan HATMEK kursları, yaz aylarında gerçekleştirdiği futbol kursu ile çocuklarımızın yaz tatillerinde keyifli zaman geçirmelerine vesile oluyor.
 
Ücretsiz meslek edindirme ve hobi kurslarına talebin yoğun olduğunu kaydeden yetkililer, kursiyerlerin günlük hayatta işlerine yarayacak birçok bilgiyi bu kurslar sayesinde edinme şansı yakaladıklarını ifade etti.
 
MESLEK VE HOBİ EDİNDİRME KURSLARINA DİLEYEN HERKES MÜRACAAT EDEBİLİR
 
HBB yetkilileri, HATMEK'te aralıksız devam eden kurs ve çalışmalara katılmak isteyen tüm vatandaşların ilgili birimlere müracaat edebileceğini duyurdu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet