Skip Navigation Links

Uğur Feriz’den Diş Estetiği ve İmplantdent Merkezi

AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı eski Başkanı, Diş Hekimi Uğur Feriz'in Diş Estetiği ve İmplantdent Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Uğur Feriz’den Diş Estetiği ve İmplantdent Merkezi  Web
TV

Sağlık   A+a-

İskenderun Namık Kemal Caddesi Çok Katlı Otopark yanı Baytaç İşhanı ikinci katta gerçekleştirilen Dişhekimi Uğur Feriz’in Diş Estetiği ve İmplantdent Merkezi'nin açılışına Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hatay Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, AK Parti İskenderun Teşkilatı Başkanı Ayhan Bodur, İskenderun Alevi Kültürünü Araştırma Derneği Başkanı Nihad Yenmiş ve yardımcısı Hamit Reyhani, İskenderun Belediyesi AK Parti’li Meclis Üyeleri ve ilçe başkanları ile birlikte çok sayıda işadamı ve vatandaşlar katıldı.
En gelişmiş dişhekimliği teknolojisiyle donattığı Diş Estetiği ve İmplantdent Merkezi'nde, hastalarına daha kapsamlı hizmet vermeğe başlayan tecrübeli ve başarılı Dişhekimi Uğur Feriz, kalabalık davetli topluluğunun açılışa gösterdiği ilgiden bihayli memnun bir şekilde herkesle yakından ilgilendi. 
Kurdele kesimi sırasında konuşan Belediye Başkanı Dingil, bol kazançlar dileyerek, hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Kurdele kesimi sonrası Başkan Seyfi Dingil ve protokol Diş Estetiği ve İmplantdent Merkezi'ni gezerek Diş Hekimi Uğur Feriz'den bilgi aldı.
 
 
 
Uğur Feriz’den Diş Estetiği ve İmplantdent Merkezi   videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet