Skip Navigation Links

Kırıkhan ve Hassa’da Çalışmalar Tam Gaz

HATSU, Kırıkhan ilçesinde kanalizasyon ve yağmursuyu hattı problemlerini ortadan kaldırmak için çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Kırıkhan ve Hassa’da Çalışmalar Tam Gaz

Yerel   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Kırıkhan ilçesinde kanalizasyon ve yağmursuyu hattı problemlerini ortadan kaldırmak için çalışmalarını son sürat sürdürüyor.
 
Genel Müdürlük, bu kapsamda kanal hattı problemi bulunan mahallelerin bir bir tespit edildiğini ve muhtarlar ile vatandaşlardan gelen talepleri de göz önünde bulundurarak eksiklerin giderildiğini açıkladı. 
 
HATSU İdaresi, Kırıkhan ilçesine bağlı Gazi Mahallesi'nde tıkanmış durumda olan ana muayene bacalarının temizlendiğini bildiren, vatandaşların kötü kokulardan kurtularak rahat bir nefes aldığını belirtti.   
 
İdare ayrıca, Hassa ilçesine bağlı Aktepe Mahallesi Atahan Sokak’ta meydana gelen su birikintilerini engellemek için çalışma başlattığını aktararak, söz konusu noktaya 200’lük koruge borularla 170 metre yağmursuyu hattının çekildiğini kaydetti.
 
ALO 185 HATSU İstek ve İhbar Hattı’na gelen talepleri anında gündeme alarak çalışmaları başlattığını belirten HATSU, Hatay’ın her köşesinde yüzlerce personel ile seferber olarak daha da güzel bir Hatay için canla başla çalıştıklarını vurguladı.
   
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet