Skip Navigation Links

Arsuzlu Futbolcular Türk Futbolunun Kaderini Etkiliyor

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 2. Yavuz Türkölmez Futbol Turnuvası’nın açılışında futbol adına önemli bir ayrıntının altını çizdi:

Arsuzlu Futbolcular Türk Futbolunun Kaderini Etkiliyor

Arsuz   A+a-

Türk Futbolu’na Karaağaçspor Futbol Altyapısında  önemli isimler kazandıran ve adını unutulmazlar arasına yazdıran spor adamı merhum Yavuz Türkölmez anısına bu yıl ikincisi düzenlenen Yavuz Türkölmez Futbol Turnuvası açılış maçıyla başladı.
Karaağaçspor Yan Sahası’nda düzenlenen ve Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ile Hatayspor Genel Koordinatörü Gökhan Zan’ın katıldığı açılış maçında sporcuların alkışlar ve ‘Yavuz Hoca’ çığlıkları ile inlettiği sahada duygu dolu anlar yaşandı. Sporcuların büyük bir sevgi seli ile karşılaşan Başkan Culha, her zaman onların yanlarında olduğunu belirterek, yeni sezonda geçmiş yıllarda almış oldukları başarıların çok üzerine çıkacaklarına yürekten inandığını söyledi.
 
“Başarılarımız artarak devam edecek”
Karaağaçspor’dan yetişen sporcuların Türk Futbolu’nun kaderini etkilediğini söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Bu sahada bizlere pırıl pırıl gözlerle bakan gençler var. Bu sezonda ve geçen sezonda da il düzeyinde bütün şampiyonlukları aldılar. Bu yıl hatta bölgesel düzeyde bir şampiyonluk elde ederek, büyük başarılara imza attılar. Gençlerimizin başarıları ve gayretlerinin yanı sıra ailelerinin, sevgili hocalarının ve takım yöneticilerinin çok ciddi katkıları var, onların ilgilerini bizzat gözlemliyorum. Geçmişte burada yetişen gençlerimiz Türkiye’nin futbol kaderini etkilediler. Ben inanıyorum ki; buradan daha çok sayıda İsmailler, Selçuklar, Birkanlar çıkacak, büyük başarıla imza atacaklar ve bunlara bizler de şahit olacağız” dedi.
 
Karaağaçspor Sahası’nda keşif sürüyor
Arsuz’da var olan futbolcu potansiyeline dikkat çekerek, bu potansiyelin iyi işlenmesi için yerel yönetim olarak her türlü katkıyı vermeye çalıştıklarını söyleyen Başkan Nazım Culha, “Değerli Arsuzlular, burada futbol adına çok fazla malzeme var, ancak bu malzemenin iyi işlenmesi gerekiyor. Bizler de yerel yönetim olarak bu mücadeleyi veren velilerimizin, hocalarımızın ve yöneticilerimizin yanındayız. İmkânlarımız ölçüsünde katkı sunmaya çalışıyoruz. Mahallemizdeki Karaağaçspor Sahası süreç içinde deforme olmuş ve resmi maçların oynanmasına kapanmıştır. Yaklaşık iki yıldır Karaağaçspor’un maçları deplasmanda oynanmaktadır. Takdir edersiniz ki; bu da ciddi bir dezavantajdır. Bu dezavantajı ortadan kaldırmak için Arsuz Belediyesi olarak ciddi bir hamle başlattık. Bu sahayı projelendirdik ve şu anda keşif aşamasında… Keşif işleminin bitmesinin ardından, büyük ihtimalle Ağustos ayı içerisinde de ihale girişi yapılacak. İnşallah, sahamızı önümüzdeki sezona yetiştirmeye çalışacağız. Bunun müjdesini Karaağaçlılara, sporcularımıza ve yönetimimize vermek istiyorum. Bizim vereceğimiz hizmet bu geçler için azdır. Bu turnuvanın ve yeni sezonun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Gençlerimize başarılar diliyorum ve geçmiş sezonda almış oldukları başarıların çok çok üstüne çıkacaklarına yürekten inanıyorum. Biz her zaman yanınızdayız” şeklinde konuştu.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet