Skip Navigation Links

Aziz Milletimize Şükran Borçluyuz...

Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur 15 Temmuz Darbe Girişimi'nde Türk Halkının göstermiş olduğu kahramanlıklar için teşekkür mesajı yayınladı

Aziz Milletimize Şükran Borçluyuz...

Gündem   A+a-

Türkiye Cumhuriyeti ve Devletine gönülden bağlı aziz milletim,
15 Temmuz gecesi FETÖ/PYD tarafından Türkiye Cumhuriyeti Devletinin varlığına, birliğine, demokrasiye ve hür iradeye haince ve alçakça saldırıda bulunulmuş ancak başkomutanımız Cumhurbaşkanımızın talimatıyla meydanlara inen aziz milletimizin dik duruşuyla püskürtülmüştür.
Biz tarih boyunca yezid zihinli güruhların alçakça saldırılarına maruz kalmış, Allahın izniyle Çanakkale’de olduğu gibi bu saldırıları destanlaryazarak taçlandırmış bir milletiz. 15 Temmuz gecesi ve sonrasındaki süreçte milletimiz yaşlısıyla-genciyle, Türk’ü -Kürd’ü -Arap’ı-Laz’ı-Çerkez’i ile,alevisi-sünnisi ile tek vücut olmuş, vatanını, bayrağını ve demokrasisini müdafaa etmiştir.
Bu müdafaa için milletimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yıllar önce işaret ettiği ve dönemimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 yıldır ilmek ilmek işleyerek öğrettiği şekilde MUHTAÇ OLUNAN KUDRETİ DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA bulmuş ve bu kudret ışığında vatanına, bayrağına, devletine ve hür iradenin altın harflerle nakşolduğu Cumhurreisine sahip çıkmıştır.
Bilinmelidir ki, yapılan bu hain darbe girişimi sadece Türkiye’ye değil, tüm dünya mazlumlarına yapılmış bir saldırıdır. Milletimizin asil duruşu tüm dünya mazlumlarına bir kez daha umut vermiş, bir kez daha bu milletin kurtarıcılığını ve liderinin tüm Müslüman alemine ışık olduğunu göstermiştir.
Bu hassas sorumluluğun bilincinde olan milletimiz “Gün milli iradeye sahip çıkma günüdür. Biz susarsak ezanlar da susar, biz susarsak bayraklar iner, biz susarsak mazlumların umudu da söner” diyerek meydanları darbecilere teslim etmemiş, tüm dünyaya demokrasi dersi vermiştir.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 15 Temmuz gecesi başlayan demokrasi nöbetlerimiz, yine Cumhurbaşkanımızın talimatı ile 10 Ağustos Çarşamba günü itibarı ile ara verilmiştir. Bu süreçte büyük bir özveri ile her şart ve şerait altında meydanları boş bırakmayan omuz omuza vatan aşkıyla demokrasi nöbeti başta milletvekillerimiz, belediye teşkilatımız, ilçe teşkilatımıza ve aynı fedakarlıkla bizlerle nöbettaşlık yapan her kesimden halkımıza teşekkür ediyor, Reis-i Cumhurumuzun çağrısına uyarak 27 gün boyunca meydanları boş bırakmayan bu aziz milleti Peygamber efendimiz (S.A.V.)’in
‘’ Müslüman devlet başkanına itaat bana itaattir, Bana itaat ise Allaha itaat etmek demektir ‘’ 
Hadis-i şerifi doğrultusunda müjdeliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle bundan sonraki süreçte,yeniden canlanmış olan, milli birlik ve dayanışma ruhunu daha da arttırarak sağlamlaştırmak yolunda çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğimize inanıyorum.
Demokrasi müdafaasında şehit olan vatandaşlarımıza Cenab-ı Mevla’dan rahmet diliyor, ailelerine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Demokrasi gazilerimize de acil şifalar diliyorum. 
Tüm halkımızı şahsım ve teşkilatım adına saygıyla selamlıyorum
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı
SMMM AYHAN BODUR 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet