Skip Navigation Links

Şampiyonlar Başkan Savaş’ı Ziyaret Etti

Hatay'ın gururu şampiyon HBB'li satranç sporcuları Başkan Savaş'ı ziyaret ettiler.

Şampiyonlar Başkan Savaş’ı Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

Gerçekleştirdiği sportif atılımlarla Hatay’ın ülke gündemine taşınmasına vesile olan ve spor kenti olma yolunda önemli adımlar atan Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, sporun her branşında elde edilen başarılarla hem ilimizin hem de ülkemizin gurur yaşamasına vesile oluyor. 
 
25 Temmuz – 5 Ağustos tarihleri arasında Kaya İzmir Thermal Otel'de gerçekleşen 2016 Türkiye İş Bankası Süper Satranç Liginde tarihi bir başarı elde ederek Türkiye Satranç Şampiyonu olan HBB Satranç takımı sporcuları ve teknik heyeti, Başkan Savaş’ı 8 Ağustos Pazartesi günü HATMEK’teki çalışma ofisinde ziyaret etti. HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven, Türkiye şampiyonu olan satranç takımımızın sorumlusu Sultan Daban, HBB Spor Kulübü İdari Menajeri Erdal Oktay, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız ve şampiyon takımın sporcularının bulunduğu ziyarette sporcular ve teknik heyet, ligde yaptıkları müsabakalar hakkında değerlendirmede bulundular. 
 
ŞAMPİYONLUK, 11 GALİBİYET VE 2 BERABERLİK SONRASINDA GELDİ
 
 Dünyanın sayılı satranç sporcuları ve ülkemizin en usta satranççılarının buluştuğu Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi’ne 14 takım ve 100’ü unvanlı toplamda 207 sporcu katıldı. Final turuna lider olarak giren HBB, karşılaştığı Boğaziçi Üniversitesi’ni 7-1 mağlup ederek 11 galibiyet ve 2 beraberlik sonucunda elde ettiği toplam 24 puan ile şampiyonluğunu ilan ederek bu başarıyı tüm Hatay’a hediye etmenin gururunu yaşadı. 
 
DABAN: BAŞKANLARIMIZIN MADDİ- MANEVİ DESTEĞİNİ BİLEREK YOLA ÇIKTIK VE O GÜÇ İLE DESTEĞİ HEP HİSSETTİK 
 
Başkan Savaş'a yapılan ziyarette konuşan HBB Satranç Takımı Sorumlusu Daban, "Başkanlarımız tarafından verilen maddi ve manevi desteği bilerek yola çıktık ve o güç ile desteği hep hissettik. Tek amacımız alnımızın akıyla disiplinimiz ve takım ruhumuzla şampiyonluğu ilimize getirmekti. Bunu başardığımız için çok mutluyuz. Gücümüze güç katan Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e teşekkür ederim" dedi. 
 
HBB SPOR KULÜBÜ BAŞKANI GÜVEN: SPORTİF BAŞARILAR ÇOCUKLARIMIZA ÖRNEK TEŞKİL EDİYOR 
 
HBB Spor Kulübü Başkanı Güven de büyük bir gurur yaşadıklarını belirterek, "Sportif anlamda kazanılan her başarı çocuklarımıza güzel bir örnek teşkil etmektedir. Çocuklarımızı spora yönlendirme noktasında kazandığınız bu başarılardan dolayı takımı ve teknik heyeti kutluyorum. Kulübümüz sporun her branşında başarılı sporcular yetiştirmekte ve milli takımlara sporcular göndermektedir.
 
Takımımızın daha büyük başarılar elde etmesi için daha çok çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 
 
BAŞKAN SAVAŞ: BAŞARI TESADÜFİ DEĞİLDİR, ÇOK ÇALIŞMANIN ÖNÜNDE HİÇBİR ENGEL DURAMAZ 
 
Elde edilen başarıdan dolayı gururlandığını ve gerçekleşen ziyaretten ötürü mutlu olduğunu kaydeden Başkan Savaş, "Kazanılan hiçbir başarı tesadüfi değildir. Çok çalışmanın önünde hiçbir engelin duracağına inanmıyorum. Takımımızın başarısı için var gücüyle çalışan teknik ekibi ve sporcuları tebrik ediyorum. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak sportif aktivitelere kültüre sanata yönlendirmek amacıyla her türlü çalışmayı yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet