Skip Navigation Links

Doçent Doktor Ahmet Aslan da Gelişim'de..

İskenderun Körfezi'nde faaliyet gösteren en büyük sağlık kompleksi Özel Gelişim Hastanesi, hekim kadrosunu büyütmeğe devam ediyor.

Sağlık   A+a-

 
Doçent Doktor Ahmet Aslan da Gelişim’de..
 
İskenderun Körfezi’nde faaliyet gösteren en büyük sağlık kompleksi Özel Gelişim Hastanesi, hekim kadrosunu büyütmeğe devam ediyor.
Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde çok önemli bilimsel çalışmalara ve araştırmalara imza atan Genel Cerrahi Uzmanı Doçent Doktor Ahmet Aslan, Özel Gelişim Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Özellikle ciddi halk sağlığı problemi olan Meme hastalıkları ve kanserleri, Guatr ve Tiroid hastalıkları, Kolon hastalıkları ve kanserleri, Mide hastalıkları ve kanserleri, Karaciğer hastalıkları ve kanserleri konularında halka dönük eğitim seminerleri planladığını ifade eden Genel Cerrahi Uzmanı Doçent Doktor Ahmet Aslan, Özel Gelişim Hastanesi’nin bütün bu çalışmaları yapmak için çok iyi imkanlara sahip olduğunu söyledi.
Özel Gelişim Hastanesi Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:
Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesinin sevilen ve çalışkan öğretim üyelerinden Genel Cerrahi uzmanı Doçent Doktor Ahmet Aslan, Özel Gelişim Hastanesinde göreve başlamıştır.
Doçent Doktor Ahmet Aslan, Sağlık Müdürlüğü ile birlikte özellikle meme kanseri konusu başta olmak üzere ortak çalışmalar yapmış, meme kanseri konusunda sağlık personeli ve halkın aydınlatılması konusunda seminerler vermiştir. 6 yıldır Hatay İl Kanser Danışma Kurul üyeliğide mevcut olan Doç.Dr Ahmet ASLAN'ın meme kanseri hakkındaki bilgi tutum ve davranışları konuslarında makaleleri mevcuttur. 2007 yılında İspanya'da birçok Avrupa ülkesininde katılmış olduğu bir sempozyumda ( 92 çalışmanın sunulduğu) yapmış oldukları deneysel çalışma ile birincilik almıştır. Halen yurtdışında yayınlanmış 16 makale, yurtiçinde yayınlanmış 24 makale, yurtdışı kongrelerde 7 poster, yurtiçi kongrelerde 30 posteri mevcuttur.
Hastanemize Meme Polikliniği kazandırmayı planlayan Doçent Doktor Aslan, özellikle ciddi halk sağlığı problemi olan Meme hastalıkları ve kanserleri, Guatr ve Tiroid hastalıkları, Kolon hastalıkları ve kanserleri, Mide hastalıkları ve kanserleri, Karaciğer hastalıkları ve kanserleri konularında halka dönük eğitim seminerleri planlamaktadır.
Aynı zamanda Hatay Bayanlar Satranç Şampiyonu ve Ulusal Satranç Milli Takım oyuncusu olan Çağla Yaren Aslan'ın babası olan Doç.Dr. Ahmet Aslan'ın İlçemiz satrançına büyük katkıları olacaktır. “
 
 


Gelişim Hastanesi Doçent Dr. Ahmet Aslan 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet