Skip Navigation Links

İTSO ile İSTE Arasında Protokol İmzalandı

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) ile İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası arasında protokol imzalandı.

İTSO ile İSTE Arasında Protokol İmzalandı

Gündem   A+a-

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı tercih döneminde İSTE’nin 4 yıllık bölümlerine ilk üç tercih sırasından yerleşecek öğrencilere 400 TL burs verilecek.
 
İTSO’da düzenlenen protokol imza töreni öncesi söz alan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Gücümüz yettiğince sizlerle beraberiz. Üniversitemize geçmişte olduğu gibi bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz. Bölgemiz, sanayi bölgesi. Üniversitemizden mezun olan öğrencilerimizin bu bölgede iş ve istihdama katkı sağlayacağını temenni ediyoruz.  İskenderun’a fakültelerin gelmesi noktasında daha önceki Oda Başkanımız Halil Şahin’in de önemli gayretleri olmuştu. Ben de o dönem yönetim kurulu üyesiydim ve oda olarak her zaman üniversitemize ve öğrencilerimize sahip çıktık.” dedi. 
 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Pro.Dr.Türkay Dereli ise, “Göreve geldiğimiz günden bu yana İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının desteğini gördük ve her zaman yanımızda oldunuz. Öğrencilerin, barınma ihtiyaçlarının giderilmesinde bizlere destek olduğunuz ve gönül kapılarınızı   bizlere her zaman açtınız. Öğrencilerin tercih dönemleri de fırtınalı  bir zamanda oldu.  Ülke olarak çok zor dönemlerden geçtik. Ama inşallah ülkemiz ve bölgemizde hayat normale dönüyor. Üniversitemizde tercih yapan öğrencilerimize burs verilmesi noktasında bu gün burada bir protokol gerçekleştiriyoruz ve desteklerinizden dolayı Üniversitem adına sizlere teşekkür ediyoruz. Kamuoyu algısı çok önemli  iş adamlarımızın ve basının da kampanya sürecinde bizlere önemli desteği  oldu. Bu bakımdan üniversitemize destek olan herkese teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İSTE Rektörü Prof.Dr. Türkay Dereli arasında protokol imzalandı.  Protokol gereği İskenderun Teknik Üniversitesinde 4 yıllık fakülteye gitmek isteyen ve ilk üç tercihini bu üniversiteye yapan toplam 27 öğrenciye İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 400 TL. Burs verilecek. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile İSTE arasında düzenlenen protokol imza töreninde  İSTE Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Cemal Turan, Rektör Danışmanı Doç.Dr.Selçuk Mıstıkoğlu, Genel sekreter Yılmaz Çiğdem ile üniversitenin yetkili birimleri. İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter ve İTSO yönetim kurulu üyesi Necat Özkaya da hazır bulundular. İmza töreni sonunda ise İSTE  Rektörü Prof.Dr. Türkay Dereli İTSO Başkan Levent Hakkı Yılmaz’a  Üniversitede yetiştirilen doğal ürünlerden oluşan hediyeyi takdim ettiler.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet