Skip Navigation Links

İSDEMİR Yöneticileri Ticaret Odasının Misafiri

Oda başkanı Talay:'İSDEMİR,çelik sektörü bölgenin önemli bir ekonomik değeridir'

İSDEMİR Yöneticileri Ticaret Odasının Misafiri

Dörtyol   A+a-

İskenderun Demir ve Çelik A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Kemal Emre Gülden ile İskenderun Demir ve Çelik A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Hasan Durgun geçtiğimiz hafta Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimini ziyaret ederek çelik sektörü ve geleceği konusunda görüş alış verişinde bulundu.
 
Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Talay ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından kapıda karşılanan İskenderun Demir ve Çelik A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Kemal Emre Gülden ile İskenderun Demir ve Çelik A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Hasan Durgun önce binayı gezerek oda çalışanlarıyla bir süre sohbet etti.
 
Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Talay ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettikten sonra 15 Temmuz gecesi ülkenin geleceğini karartmaya yönelik olarak Fetullahçı Terör örgütü ve uzantıları tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminden duyduğu rahatsızlığı belirtti.  
 
Oda Başkanı Talay; “Ülkemizin sayılı, bölgemizin ise en büyük çelik üretim tesisi olan İsdemir Yönetimini odamızda ağırlıyor olmaktan mutluyuz. Çelik sektörü bölgenin önemli bir ekonomik değeri. Bu nedenle bu alanda imalat ve üretim yapan firmalarımızın her zaman yanında ve destekçisi olmaya çalışıyoruz” dedi.
 
İskenderun Demir ve Çelik A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Kemal Emre Gülden’de; “Öncelikle binanızı çok beğendim. Kendi öz kaynaklarınızla böyle bir binayı vücuda getirerek üyelerinizin ve hemşerilerinizin hizmetine sunmuş olmanızdan dolayı şahsınızda tüm yönetim kurulunuzu tebrik ediyorum. Çelik sektörü sancılı bir süreçten geçiyor. Fakat İsdemir üretim kapasitesi ve işletme anlayışıyla bu sıkıntıları çok hafif atlatmakta. Biz yerel yönetimler ile sivil toplum kuruluşları ve bilhassa da Ticaret Odalarımızla işbirliği içerisinde olmayı her zaman tercih ediyoruz. Bizlere olan katkılarınız çalışma heyecanımıza heyecan katmakta.” dedi. 
Çay ve ikramlarla devam eden sohbette İskenderun Demir ve Çelik A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Kemal Emre Gülden üretim kapasitesi, ihracat hacmi, iç piyasaların durumu hakkında da Oda Yönetim kurulu üyelerine bilgiler aktardı.  
 
 
Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL(Hatay),(DHA) 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet