Skip Navigation Links

Payas Spor Teknik Direktörü'nden Açıklama

Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Payas Spor'un teknik direktörü Mehmet Seçkin, yeni sezon öncesinde spor kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Payas Spor Teknik Direktörü'nden Açıklama

Spor   A+a-

Genç teknik Direktör Mehmet Seçkin'in yaptığı açıklamayı aynen yayınlıyoruz..
 
"2016-2017 Sezonu hazırlık çalışmalarına 18.07.2016 tarihinde Sportif Direktör Derman Gözükara, Teknik Heyet Mehmet Seçkin, Erdoğan Sarıuşak, Nahit Özseçen, Masör Volkan Korkmaz, Malzemeciler GünerYıldırım, Nihat Köse, Şöförümüz Mustafa Demirpaz ve 22 futbolcuyla Nevşehir Peri Tower otelinde başladık. Antrenmanlarımıza kuvvet ve dayanıklılık antrenmanlarına ağırlık verdiğimiz 1 hafta sonunda 1. günlük dinlenme izninin ardından 2. haftaya bu çalışmalara ilave olarak top tekniği, pas, dripling şut ve orta şiddete dar alan oyunların sonunda futbolcuların son durumunu görme adına son gün yapılan çift kale maç ile 2 Ağustos salı günü toplanmak üzere 2 gün izin verilmiştir.
 
13 günlük 1. etap hazırlık döneminde görmeyi istediğimiz ve denemeye tabi tuttuğumuz bazı futbolcularla yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. 
 
2. etap hazırlık dönemine 2 Ağustos salı günü 25 futbolcu ile başlamış olup, 7 Ağustos itibari ile hazırlık müsabakası dönemine de başlayarak 22 Ağustos tarihine kadar asgari 5 hazırlık müsabakası yaparak federasyon tarafından aksi bir durum olmadığı taktirde 3 Eylül 2016 tarihinde kendi sahamızda oynayacağımız Bergama BLD. Maçına hazır olacağımızı düşünüyoruz.
 
Yapmış olduğumuz değerlendirme neticesinde koymuş olduğumuz hedef doğrultusunda genç futbolcularla birlikte 2-3 mevkiye bu ligi oynamış tecrübeli futbolculara ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. Bu konuda gereken desteğin de verileceğini ümit ediyorum.
 
Kamp ortamının teknik heyet ve futbolcular açısından çok olumlu geçtiğini çalışma ortamının futbolcuların iyi niyeti ciddiyeti arzu ve isteği Payas Spor kulübüne yakışır bir şekilde geçtiğini rahatlıkla belirtirken, aynı ortamın kamp sonuna kadar devam edeceğini umuyoruz.
 
Bizlere bu ortamı sağlayan ve transferler konusunda yardımcı olan Sn. Başkanımız Gökhan Akel'e Teşekkür ederim"  
payasspor2.jpg" alt="" />
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet