Skip Navigation Links

CHP Raporu Olayında Yeni Boyut

CHP'de seçimden bir gün önce ortaya çıkan rapor olayı savcılığa yapılan suç duyurusu ile yeni bir boyut kazandı.

Gündem   A+a-

Aşağıda yer alan haber ile ilgili olarak daha önce sitemizde sehven yanlış anlamalara yol açabilecek ifadeler kullanılmıştır. Haberin özü aşağıdaki metinde yer aldığı gibidir. Haberde adı geçenlerden ve okuyucularımızdan özür dileriz.
 
 
 CHP RAPORU OLAYINDA YENİ BOYUT
 
CHP’de seçimden bir gün önce ortaya çıkan rapor olayı savcılığa yapılan suç duyurusu ile yeni bir boyut kazandı.
12 Haziran seçimlerinden bir gün önce ortaya çıkan ve CHP’de çalkantılara yol açan aday adayları ile ilgili rapor sıralamaya giren, giremeyen tüm aday adayları arasında tepki ile karşılanmıştı. Mehmet Ali Edipoğlu tarafından hazırlandığı ve Suat Gürdal aracılığıyla Genel Merkeze ulaştırıldığı iddia edilen, imzasız rapor ile ilgili olarak Suat Gürdal Dörtyol Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu.
Suç duyurusundan sonra bir basın toplantısı düzenleyen Suat Gürdal; “Bu rapor partiyi birbirine düşürmek amacıyla hazırlanmış görünüyor. Benim uzak yakın hiçbir ilgim yok. Bununla ilgili olarak da suç duyurusunda bulundum. Bundan sonra asıl sorumlular mutlaka yakalanacak ve bu uyduruk raporun hesabını mahkemelerde vereceklerdir.” Dedi.
Raporun ve suç duyurusu başvurusunun birer örneğini de basın mensuplarına dağıtan Gürdal, “Her ne olursa olsun böyle bir rapor hem siyasi hem de insanlık olarak kabul edilebilir değildir. Zaten her kim yaptı ise ucuz hesaplarına bizi alet edemez” diyerek gerçeklerin ortaya çıkması konusunda elinden gelen her şeyi yapacağını belirtti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet