Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şenöz Ailesine Bir Gelin Daha

İskenderun’un sevilen ve sayılan isimlerinden Abdullah Şenöz, oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.

Şenöz Ailesine Bir Gelin Daha

Magazin   A+a-

Uzun yıllardır kardeşleriyle birlikte Şenöz Unlu Mamulleri Patisserie ve Simit Dünyası’nın işletmeciliğini yapan, geçmiş dönemlerde İskenderun Belediye Meclis Üyeliği görevinde başarılı çalışmalara imza atan İskenderun’un sevilen ve sayılan isimlerinden Abdullah Şenöz, oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. 
 
Şefkat&Abdullah Şenöz’ün yakışıklı oğulları Salih ile Edibe-Mustafa Aksoy’un güzel kızları Kübra Aksoy’un Besime Mare’deki düğün törenleri renkli görüntülere sahne oldu. 
 
Mutlu çiftin nikahını İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil kıydı. Başkan Dingil, nikah töreninde yaptığı kısa konuşmasında, “Damadın babası Abdullah Bey ile uzun yıllara dayanan bir dostluğumuz var. Kendisi ve Şenöz ailesi çok dostane insanlardır. Bugün de bu özel insanın oğlunun nikahını kıymak bana nasip oldu. Genç çiftimizi tebrik ediyor, mutlu bir yaşam diliyorum” dedikten sonra, evlilik cüzdanını gelin Kübra Şenöz (Aksoy)’a  teslim etti. 
 
Nikah töreninin ardından konuklar da pisti bir an olsun boş bırakmayarak, Kübra&Salih çiftinin mutluluklarına ortak oldu. Coşkunun bir an olsun dinmediği düğüne katılan konuklar gece geç saatlere kadar eğlenme fırsatı buldu. 
 
Damadın babası Abdullah Şenöz, amcaları Halil ve Mahmut Şenöz de konuklarla yakından ilgilendi. 8. Gün Haber Web Tv ve 8. Gün Gazetesi olarak genç çifti tebrik ediyor, sağlıklı ve mutlu uzun bir yaşam diliyoruz.  
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar