Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CHP Samandağ Kadın Kolları Kongresi Gerçekleşti

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Sevcan Toprak seçildi. CHP Kadın Kolları kongresi Samandağ İlçe binasında gerçekleşti.

CHP Samandağ Kadın Kolları Kongresi Gerçekleşti

Gündem   A+a-

 Kongreye CHP İl kadın Kolları Başkanı Filiz Haksöz, CHP İl Kadın kolları Başkan Yardımcısı Hülya Nehir, CHP Samandağ Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri ile Samandağ Belediye Meclis Üyelerinden Meltem Ahras Nural, Dilek Asiırmak, Şahiye Fırıncıoğulları, İl Yöneticillerinden Leyla Altınöz, Bahar Sönmez, Sefire Taş katıldı. CHP İlçe Teşkilatı Başkanı İbrahim Aydoğan katılarak destek verdi.
 
 CHP ilçe Kadın Kolları başkanlığından istifa eden Remziye Rencüzoğulları’nın yerine seçilen Sevcan Toprak ve boşalan sekreterlik görevine Dilara Kahlıoğulları seçildi.
 
CHP İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Haksöz Kadın Kolları kongresinde yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Belki de en çok ihtiyaç duyduğumuz bir süreçte Sayın Remziye Rencüzoğulları’nın istifasını kabul etmek zorunda kaldık.  Partimizin Kadın Kolları Başkanımız Sayın Rencüzoğulları kısa bir süre öncesinde uzun bir süre şehir dışında kalacak olması nedeniyle Başkanlığı vekâleten Sevcan Toprak bakmıştı. Gündemimiz çok yoğun, dolayısıyla karanlık bir gelecekle karşı karşıyayız. Bu nedenle Sayın Rencüzoğulları duyarlılık göstererek görevinden istifa etti. Tüzüğümüz gereği yönetim kurulu arasında Sevcan Toprak arkadaşımızı seçtik tebrik eder başarılar dilerim.
 
Hatay İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Hülya  Nehir konuşmasında: “ CHP İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sayın Rencüzoğulları uzun bir süre şehir dışında kalacak olması nedeniyle istifa etti. Buradan selamlarımızı gönderiyoruz. 15 Temmuz akşamı karanlık bir akşamdı. Türkiye halklarının hepsi bir araya gelerek darbe girişimine karşı bir set oluşturdular. Türkiye’de demokrasinin belsı Askeri darbelere nasıl karşı duruyorsak sivil darbelere karşı olduğumuzu her fırsatta söylüyoruz. Bununla ilgili Parti Genel Merkezimiz  dahil İl ve İlçe teşkilatlarımız dahil hepimiz aynı noktadayız. Birinci günden itibaren Genel Başkanımız sayın Kılıçdaroğlu, Vekilimiz sayın Bülent Tezcan darbeye karşı olduklarını tüm halkımızın demokrasiye sahiplenme noktasında sokağa inilmesi gerektiği konusunda çağrıda bulunmuşlardır.  Bu Türkiye demokrasi arenasında önemli bir ivme kazandığını düşünüyoru. Bu konuda ve her türlü haksızlıklara karşı taleplerimiz devam edecek. 
 
Biz ne kadar özgür, ne kadar adil, ne kadar eşit ve ne kadar demokrat olursak Ülkemiz o kadar kalkınacak, gelişecek ekonomik anlamda da o kadar da büyüyeceğini düşünüyorum. Açıkçası demokrasi yolunda yapacak çok işimiz var biz sağladığımız güç birliği ile demokrasiye olan inancımızda bizi adım adım yaklaştıracaktır. 
 
Emeği geçen İl kadın KOLLARI Başkan'ı Filiz Haksöz, İlçe Başkan'ı İbrahim Aydoğan, Belediye Meclis üyelerimiz Meltem Ahras Nural, Dilek Asiırmak, Şahiye Fırıncıoğulları, İl yöneticileri Leyla Atınöz, Bahar Sönemz, Sefire Taş ve ilçe yöneticilerime teşekkür ediyorum. CHP İlçe Kadın Kolları Başkanlığına seçilen Sevcan Toprak’a Kadın Kolları Sekreteri Dilara Kahlıoğulları’ı tebrik eder başarıları diliyorum” şeklinde konuşmasını bitirdi.  
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş