Skip Navigation Links

Kırıkhan’da Ana Bacalar Temizleniyor

HATSU, ALO 185 HATSU İhbar ve İstek Hattı’na gelen su ve kanal sorunlarının çözülmesi için hızlı şekilde müdahalelerde bulunduklarını bildirdi.

Kırıkhan’da Ana Bacalar Temizleniyor

Kırıkhan   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), ALO 185 HATSU İhbar ve İstek Hattı’na gelen su ve kanal sorunlarının çözülmesi için hızlı şekilde müdahalelerde bulunduklarını bildirdi.
 
İl genelinde kanalizasyon sorunlarını çözüme kavuşturma adına çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Genel Müdürlük, bu kapsamda Kırıkhan ilçesine bağlı Menderes ve Cumhuriyet mahallelerinde tıkalı vaziyette olan ana bacaların temizlendiğini belirtti.
 
Kanalizasyon Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerin yürüttüğü çalışma sayesinde kötü kokuların önüne geçildiğini ve temiz bir çevrenin sağlandığının altını çizen İdare ayrıca, söz konusu mahallelerde yol seviyesi altında veya üstünde olan kanalizasyon ana muayene bacalarının yol seviyesine getirildiğini aktardı. 
 
Yapılan çalışma neticesinde kanalizasyonlara müdahalede bulunulacağı zaman ana bacaların daha kolay tespit edileceğini aktaran HATSU, yol seviyesinin altında veya üstünde olan logar kapaklarının ulaşımda oluşturduğu problemlerin de ortadan kalktığını vurguladı. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet