Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz'da Korkunç Olay!!!

22 yerinden bıçaklayıp kulaklarını kesti

Arsuz'da Korkunç Olay!!!Web
TV

Arsuz   A+a-

 Hatay'ın Arsuz ilçesinde bir kişi, ektiği Hint keneviri bitkisini çaldığını ileri sürdüğü şahsı 22 yerinden bıçaklayıp kulaklarını kesti. Dehşet anları bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
 
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Höyük Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Nazım D. (52), bahçeye ektiği Hint kenevirlerini çaldığını ileri sürdüğü Bahattin K. (45) ile tartışmaya başladı. 
Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Nazım D. elindeki bıçakla kendisine doğru yürüyen Bahattin K.'yi defalarca bıçaklıyor. Aldığı bıçak darbeleri ile yere yığılan Bahattin K.'yi ardı ardına tekmeleyen Nazım D., sürünerek kaçmaya çalışan yaralının kulaklarını kesiyor.
Elindeki bıçakla dehşet saçan Nazım D., yoldan geçen ve olaya tanık olan bir kişinin sözlü uyarıları üzerine bulunduğu yeri kaçarak terk ediyor.
Olaya tanık olan vatandaşın çağırdığı ambulans ile İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bahattin K., Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alınırken, 22 yerinden ayrı bıçak darbesi aldığı ve kulaklarının kesildiği öğrenildi.
Nazım D. olaydan sonra gözaltına alındı. 
Arsuz'da Korkunç Olay!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar