Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Halkı Demokrasi Nöbetine Devam Ediyor

FETÖ darbe kalkışmasına karşı İskenderun halkı demokrasi nöbetine aynı direnç ve heyecanla devam ediyor.

İskenderun Halkı Demokrasi Nöbetine Devam Ediyor

Gündem   A+a-

Her gün anıt alanında toplanan binlerce kişi Kur’an-ı Kerim tilaveti, yapılan duaların ardından 7’den 77’ye binlerce kişi darbe girişiminde bulunan FETO terör örgütüne lanet yağdırdı.
 
Nöbet programında bir açıklama yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Darbe kalkışması gecesinde Allah bizimle idi. Şehitlerimizin ve milletimizin sayesinde meydanlarda toplanarak demokrasi nöbetlerini tutuyor, milli irademize sahip çıktığımız haykırabiliyoruz. Allah’tan hepsine gani gani rahmet diliyorum.” şeklinde konuştu.
 
ALLAH ÜLKEMİZİN YARDIMCISI OLSUN
 
15 Temmuz gecesini hiçbir zaman unutmayacaklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” Eğer bizler Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız çağrısı ile milli irademize, demokrasimize sahip çıkmak için bu meydanlarda olmazsak bu meydanlarda başka güçler olurdu. Demokrasimizi ve milli irademizi koruma mücadelemizde Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu. 
 
Başkan Seyfi Dingil ayrıca, İskenderun Belediyesi tarafından nöbet tutan vatandaşlara çeşitli ikramlarda da bulunulduğunu ifade etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar