Skip Navigation Links

MMK'da Metalurji Günleri Bir Başka...

MMK Metalurji San. Tic. Ve liman işletmeciliği A.Ş.her yıl geleneksel olarak sürdürdüğü ve bu yılda 5.’sinikutladığı “metalurji çalışanları günü’ nü”

MMK'da Metalurji Günleri Bir Başka...

Gündem   A+a-

MMK Metalurji San. Tic. Ve liman işletmeciliği A.Ş.her yıl geleneksel olarak sürdürdüğü ve bu yılda 5.’sinikutladığı “metalurji çalışanları günü’ nü” Dörtyol tesislerinde kutladı.  
 
Genel müdür vekili Denis Kvasov’ un yaptığı konuşmanın ardından, sertifika ve plaketlerile MMK logolu 5. Yıl tişörtleri direktörler tarafından 5.yılını dolduran çalışanlara takdim edildi.
Genel müdür vekili Kvasov yaptığı konuşmada;
Değerli arkadaşlarım,
 
“Bugün burada, sanayis ektörlerinin temeli olan ve ülkelerin kalkınmasında en büyük rolü oynayan demir çelik sektörünün değerli emekçilerine adanmış olan metalurji çalışanları günü'nü kutlamak adına topalndık.
 
 
Metalurji çalışanları günü Rusya’da 59 yıldır kutlanıyor ve Magnitogorsk gibi metalurji şehirlerinin en önemli ve en coşkulu bayramıdır. MMK Metalurji ailesi olarak bizler de bu geleneği türkiye’de yaşatarak, bu bayramı hep birlikte 5 senedir kutlamaktayız.
 
Dileğimiz birgün Türkiye’de bu mesleğin önemini ve değerini vurgulamak adına bu bayramın resmi bayram haline gelmesidir.
“Metalurji çalışanları günü”doğrudan ya da dolaylı olarak Demir Çelik Sektörüne emek veren ustaların bayramıdır.
MMK Metalurji de kısa zamanda elde ettiği başarılarını ve metalurji dalında Türkiye’nin en büyük 50 şirketi arasında yer alabilmiş olmayı işte bu ustalara borçludur.
 
Demir-Çelik sektöründe yaşanan krizler, bölgemizdeki istikrarsızlık ve sektördeki yapısal sorunlara rağmen sizlerin alın teri ve azimli çalışmaları ile MMK Metalurji her yıl sektörde daha üst sıralara tırmanmakta ve yerini sağlamlaştırmaktadır, bu zorlukları hep birlikte aşacağız.
 
Metalurji geleneği kapsamında sizlere demir gibi sağlık, çelik gibi sabır ve paslanmaz duyguları temenni ederim.Hepinize en içten ve derin teşekkürlerimi sunmak istiyorum.’’ dedi.
 
Tüm yönetimin tam kadro katıldığı törenin ardından hazırlanan ikramlarla birlikte sohbet havasında gerçekleşen etkinlikte çalışanlar biraraya gelmenin keyfini çıkarıp bol bol fotoğraf çektirdiler.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet