Skip Navigation Links

Hedef : Ulaşımda Modern Standartlar

HBB şehrin ulaşım ağını modern standartlara taşıma hedefine emin adımlarla ilerliyor

Hedef : Ulaşımda Modern Standartlar

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, kent genelinde sürdürdüğü bakım, onarım yeni yol yapım ve iyileştirme çalışmalarına büyük önem vererek şehrin ulaşım ağını ve çehresini iyileştirerek kent estetiğine uygun hale getiriyor.
 
BELEN MÜFTÜLER YOLU 9 BİN 700 METRELİK BETON ASFALTLA KAPLANDI
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde özverili bir şekilde sahada hizmetler sunan HBB ekipleri, Belen ilçesi Müftüler Mahallesi yolunda 9 bin 700 metre uzunluğundaki beton asfalt çalışmasını tamamlayarak Belenlilerin hizmetine sundu. 
 
BAŞKAN SAVAŞ, TAMAMLANAN YOLU YERİNDE İNCELEYEREK YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI
 
Gerçekleştirilen çalışmanın sonunda tamamlanan yolu yerinde inceleyen Başkan Savaş, hizmete sunulan yol hakkında ekiplerden bilgiler aldı. Hatay’ın her noktasında HBB ekiplerinin ulaşımı iyileştirme çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam edeceğini belirten Başkan Savaş, “Ulaşım konusunda Hatay’ın her noktasına temas etmeye devam edeceğiz. 2016 yılı için planladığımız 1500 km yeni yol hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Hem altyapı hem de üstyapı çalışmalarımız ile hemşehrilerimize en iyi şartlarda, nitelikli hizmetler sunuyoruz ve sunmaya da devam edeceğiz” diyerek Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet üretimine hız kesmeden devam edeceğini kaydetti.
 
BELENLİLERDEN, İHTİYAÇ DUYDUKLARI HER HİZMETE ÇÖZÜM ODAKLI YAKLAŞAN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR
 
Tamamlanan yolun hizmete açılmasıyla birlikte ulaşım konusunda rahat nefes aldıklarını ifade eden Belenliler, 9 bin 700 metrelik yolu kısa sürede tamamlayan HBB ekiplerine ve ihtiyaç duydukları her hizmette çözüm odaklı yaklaşımıyla her zaman yanlarında olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet