Skip Navigation Links

Özel Renin Cerrahi Tıp Merkezi güven veriyor

Güven veren bir sağlık kuruluşu, hekimleri, hemşireleri ve personeliyle dört dörtlük bir sistem, yıllardır İskenderun Özel Renin Cerrahi Tıp Merkezi a

Sağlık   A+a-

Hasta olmak büyük sorun. Tedavinin başarıya ulaşması için gittiğiniz hekim ve sağlık kurumuna güven duymak çok önemli. Güven veren bir sağlık kuruluşu, hekimleri, hemşireleri ve personeliyle dört dörtlük bir sistem, yıllardır İskenderun Özel Renin Cerrahi Tıp Merkezi adıyla güven verirken şifa dağıtıyor.

Kendinizi ve en sevdiğiniz yakınlarınızı emanet ettiğiniz Özel Renin Cerrahi Tıp Merkezi, hastalarının güven duygusuna, fiyatlarında değişiklik yapmayarak yanıt verdi. Muayene ve tedavide fark ücreti uygulamasını 2009 fiyatlarıyla sürdüren Renin Cerrahi Tıp Merkezi, hastalarından da büyük övgü topladı. Cerrahi operasyon (Ameliyat) korkusunu yaşamak istemiyorsanız Özel Renin Cerrahi Tıp Merkezi tam size göre..

Özel Renin Cerrahi Tıp Merkezi güven veriyor
 

İskenderun Renin Cerrahi Tıp Merkezi, hizmet vermeğe başladığı günden bu yana binlerce hastaya şifa dağıttı.
Şifa dağıtan Renin Cerrahi Tıp Merkezi’nde tedavinin ilk adımı, hasta ilk merkeze girerken gördüğü güler yüz ve ilgi.

Deneyimli personeli tarafından güler yüz ve ilgiyle karşılanan hastanın moralinin yüksek olması, tedavinin devamı için çok önemli.
Giriş katında güler yüzlü personeliyle güven vermeğe başlayan Renin Cerrahi Tıp Merkezi, hekimlerinin ve tıbbi cihazların kalitesiyle tedavide başarıyı kısa sürede yakalıyor.
Özel Renin Cerrahi Tıp Merkezi, 12 yatak ve 3 ameliyathanesi, daha kısa sürede çekim ve sonuç imkanı sunan Spiral Tomografi, Üroloji Uzmanı Operatör Dr. Okan Uysal’ın da kadroya katılmasıyla birlikte yapılmaya başlanan kapalı prostat ve kapalı safra kesesi ameliyatları, Kolonoskopi ve Endoskopi cihazları, 3 boyutlu dobler ultrason gibi Tıp dünyasının yakından takip ettiği gelişmeleri bünyesinde barındırıyor.

Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Tahsin Dönmez’in hünerli elleri ve cerrahi operasyonlarda kullanılan son sistem cihazlar sayesinde imkansız denecek boyutta göz ameliyatları Özel Renin Cerrahi Tıp Merkezi’nde gerçekleştirilerek, bugüne kadar görme yetisini kaybetmiş yüzlerce insan dünyaya yeniden gelmiş oldu.
İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Meysun Dönmez, uyguladığı tedavi yöntemleriyle yüzlerce tansiyon ve şeker hastasının normal yaşamlarına dönmelerini sağladı. Tansiyon ve şeker hastası olanların yaşamları kabus görmekten farksızdır. Yaşamları alt üst olmuş şeker ve tansiyon hastalarının kısa süre sonra normal yaşamlarına dönmeleri, Dr. Meysun Dönmez’in tedavi yöntemleriyle mümkün.
Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Dr. Yılmaz Şahutoğlu, tartışılmaz başarısı, kısıtlı İskenderun imkanlarıyla yaptığı en ciddi cerrahi operasyonlarla marka bir isim olarak karşımıza çıkıyor. İskenderun Devlet Hastanesi’nde yıllar önce kısıtlı imkanlarla yaptığı cerrahi operasyonlarla adından sıkça söz ettiren Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Özel Renin Cerrahi Tıp Merkezi’nde harikalar yaratıyor. Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Dr. Yılmaz Şahutoğlu’nun hastaları, cerrahi operasyon korkusu nedir bilmiyorlar.
Üroloji Uzmanı Operatör Dr. Okan Uysal’ın yakın zamanda kadroya katılmasıyla birlikte, yapılmaya başlanan kapalı prostat ve kapalı safra kesesi ameliyatları yüzlerce hastanın umudu olmuş durumda.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet