Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Payas Spor Nevşehir'de Oksijen Depoluyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden temsilcimiz Payas Spor, yeni sezon öncesinde 1. Etap kamp çalışmaları Nevşehir Peri Tower

Payas Spor Nevşehir'de Oksijen Depoluyor

Gündem   A+a-

Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden temsilcimiz Payas Spor, yeni sezon öncesinde 1. Etap kamp çalışmaları Nevşehir Peri Tower otelinde devam ediyor.
Sabah ve öğleden sonra olmak üzere Teknik Direktör Mehmet Seçkin nezaretinde günde çift idman yaparak yeni sezona hazırlanan futbolcular, teknik heyetin gözüne girebilmek için harıl harıl çalışmaları dikkatlerden kaçmadı.
Payas Spor Sportif Direktörü Derman Gözükara yaptığı açıklamada, "Kısa bir zaman olmasına rağmen eski ve yani futbolcuların bir birleriyle kaynaşması gerek teknik heyetimizi gerek ise yönetimimizi sevindirmektedir. Renklerimize bağladığımız tüm futbolcularımızı kamp çalışmalarına dahil ettik. Transfer komitemizin kampa dahil ettikleri bazı futbolcuları da deneme fırsatı buluyoruz. Prensipte anlaştığımız bazı futbolcularla da görüşmelerimiz devam etmektedir. Nevşehir'de oksijen depolayan futbolcularımızın kamp çalışmaları neşe içerisinde geçmektedir. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş