Skip Navigation Links

Belen Belediye Spor’a Genç Başkan..

Belen Belediye Spor Sportif Direktörü Tarık Özdemir, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Adnan Vurucu'ya teşekkür etti.

Belen Belediye Spor’a Genç Başkan..

Belen   A+a-

Belen Belediye Spor Sportif Direktörü Tarık Özdemir, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Adnan Vurucu'ya teşekkür ederken, Kulüp Başkanımız Fatih Uzun'a yapılan çirkin iftirayı da şiddetle kınıyoruz dedi.
 
BELEN BELEDİYE SPOR'A GENÇ BAŞKAN HARUN ÖZDEN
 
Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden Temsilcimiz Belen Belediye spor'u yıpratmak amacıyla bazı kesimler tarafından atılan asılız iftiralar üzerine Kulüp Sportif Direktörü Tarık Özdemir açıklamalarda bulunarak, "Desteklerinden dolayı Belen Belediye Başkanımız Adnan Vurucu'ya teşekkür ediyoruz. Kulüp Başkanımız Fatih Uzun'a yapılan çirkin iftirayı da şiddetle kınıyoruz" dedi.
 
"BAŞKANIMIZ ADNAN VURUCU'YA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"
 
Belen Belediye Spor Sportif Direktörü Tarık Özdemir, " Belen Belediye Başkanımız Adnan Vurucu,Bölgemiz gençlerini kötü alışkanlıklardan kurtarıp Türk sporuna kazandırmıştır. Her daim sporcunu yanında olan ve kulübümüze verdiği maddi ve manevi desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Adnan Vurucu'ya sporcularımız adına teşekkür ediyoruz" dedi.
 
KULÜP BAŞKANIMIZ FATİH UZUN'A ATILAN ÇİRKİN İFTİRALARI ŞİDDETLE KINIYORUZ"
 
Son zamanlarda bazı kişiler tarafından Belen belediye Spor kulüp Başkanı Fatih Uzun'a atılan iftiralar karşısında açıklamalarda bulunan kulüp Sportif Direktörü Tarık Özdemir, "Belen Belediye Spor kulübümüzü ve Kulüp Başkanımız Fatih Uzun'u yıpratmak için hakkında "500 Bin Tl götürdü" diyerek iftira atılmıştır. Başkanımız Fatih Uzun'a atılan çirkin iftiraları şiddetle kınıyoruz. Desteklerinden dolayı Fatih Uzun Başkanımız'a teşekkür ediyoruz" dedi.
 
BELEN BELEDİYE SPOR'A SEVİLEN BAŞKAN HARUN ÖZDEN
 
Önümüzdeki futbol sezonunda Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele edecek olan Belen belediye Spor'un imdadına bölgemizin saygın ve sevilen iş adamlarından Harun Özden getiriliyor.
Edinilen bilgilere göre, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ile saygın iş adamlarımızdan Harun Özden ile Belediye binasında bir araya geldiler. Yapılan görüşmelerin ardından Belediye Başkanı Adnan Vurucu, iş adamı Harun Özden'i kulüp başkanlığına ikna etmesi spor camiasında sevinçle karşılandı.
 
20 BİN LİRALIK TEMİNAT YATIRILDI
 
Belen belediye Spor'un 2016-2017 sezonunda Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele etmesi için Türkiye Futbol Federasyonuna yatması gereken 20 Bin liralık teminatında iş adamı Harun Özden tarafından TFF nin hesabına yatırıldığı öğrenildi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet