Skip Navigation Links

İskenderun Belediye Sporlular Görücüye Çıktı

İskenderun Belediye Gençlik spor Teknik sorumlusu Mehmet Kurt’un raporları doğrultusunda birçok futbolcu önemli kulüplerin isteği üzerine

İskenderun Belediye Sporlular Görücüye Çıktı

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Gençlik spor Teknik sorumlusu Mehmet Kurt’un raporları doğrultusunda birçok futbolcu önemli kulüplerin isteği üzerine denenmeye gitti.

Yaklaşık 13 futbolcu Türkiye’nin değişik kulüplerinden gelen davet üzerine harekete geçti. Oyuncularla birlikte İstanbul’a giden Teknik sorumlu Mehmet Kurt “Geleceği olan birçok futbolcumuz diğer kulüplerin dikkatini çekti. İskenderun Belediye gençlik spor kulübü gerçekten çok başarılı ve istikbali olan bir takımdır şu anda gençlerimizi davet eden kulüpler var herkes kendini gösterecektir” dedi.

13 Futbolcunun davet edildiği kulüplere giden futbolcuların isimleri ve takımları hakkında da bilgi aktaran Teknik Sorumlu Kurt “Samet Aytekin, Rıdvan Üregen, Berkay Kurt, Fenerbahçe. Onur Kaçar Göztepe. Sergen Şahan, Adanaspor. Osman Eroğlu, Sabahattin Gizlen, Konyaspor. Batuhan Güldü, Erzinspor. Furkan İpekşan, Ahmet Özbeden, Selim Tektaş, Gaziantepspor. İlker Devrim, Edip Arslan Adana Demirspor. Bu isimler gittikleri kulüpler tarafından Antrenmanlara çıkartılacaklar ve durum değerlendirmesi yapacaklar yetenekli olan ve beğenilen futbolcular ile ilgili kararlarını daha sonra verecekler” diye konuştu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet