Skip Navigation Links

LYS Türkiye Birincisi Hatay’dan

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir:” Türkiye LYS Birinci Samandağlı Hazal CAN ve Ailesini makamında kabul etti.

LYS Türkiye Birincisi Hatay’dan

Gündem   A+a-

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir:” Türkiye LYS Birinci Samandağlı Hazal CAN ve Ailesini makamında kabul etti. Başkan Nehir Hazal Can’ı başarısından dolayı kutlayarak Plaket ve Ödül Takdim etti. Başkan Nehir’in makamında gerçekleşen ziyarette Samandağ Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir ve Öğretim görevlisi Berna İleri katıldı.

Başkan Nehir konuşmasında:”Bu başarının Samandağlı Bir hemşehrimizin üzerinden oluşması bizi çok mutlu etti.  Şahsım ve ilçe halkımız adına  bu başarıdan dolayı iftihar duyduğumuzu ifade etmek istiyorum . Hazal’ın başarısının  devamını bekliyoruz,arzu ediyoruz.Ümit ederiz yeni birincilikler sırada gelir. Tercih edeceği alanda Türkiye’de isim yapacağına inanıyorum.Kendi yaşıtlarına,kendisinden sonra gelecek kuşaklara  örnek olması babında da  kendisine ,ailesine emek eden öğretmenlerine teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Hazal Can’ın Babası Tahsin Can:”Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e Teşekkür ediyorum.Mutluyuz,Gururluyuz,bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”dedi

 

Hazal Can’ın Annesi : Kızım çok sistemli çalışan bir öğrencidir. Bu başarıyı bekliyordum.Kızımla gurur duyuyorum.Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum “dedi.

 

Başkan Nehir tarafından sunulan Plakette :” Hemşehrimiz Hazal CAN 2015 -2016 Eğitim öğretim yılında gerçekleştirilen LYS sınavında Türkiye 1. olmuştur.Bu başarıda emeği geçen başta Hemşehrimiz Hazal CAN ve Ailesi olmak üzere tüm fedakar öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” ifadesi yer aldı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet