Skip Navigation Links

İskenderun Rotary Karahüseyinli Köyü'ne çıkarma yaptı..

İskenderun Rotary Kulübü Dönem Başkanı Mehmet Belli, görevi devraldığı günden bu yana durmadan çalışıyor.

Sağlık   A+a-

İskenderun Rotary Kulübü Dönem Başkanı Mehmet Belli, görevi devraldığı günden bu yana durmadan çalışıyor. Yoğun çalışma temposu arasında Karahüseyinli Köyü’nde vatandaşları sağlık taramasından geçiren İskenderun Rotary Kulübü Başkanı Mehmet Belli, Deniz Tıp Merkezi doktorlarının desteğini arkasına alarak beşikteki bebekten en yaşlı kişiye kadar herkesi sağlık taramasından geçirdi.
Karahüseyinli İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen sağlık taramasına Deniz Tıp Merkezi doktorlarından Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Murat Arslanhan, Kadın Doğum Uzmanı Dr. Şükrü Turan, Aile Hekimliği Uzmanı Dr. Ömer Süha Caymaz katıldı.
Bir diş hekimliği hizmeti olarak da ağız ve diş sağlığı semineri verilerek bilincin artırılması için yapılan çalışmada diş fırçası ve diş macunu dağıtıldı.
İskenderun Rotary Kulübü Dönem Başkanı Mehmet Belli, sağlık ve eğitim konularına özel önem verdiklerini belirterek, sağlık hizmetlerinden yeterince yararlanamayan köylülere hizmeti getirmenin ayrı bir gurur kaynağı olduğunu söyledi.
Mehmet Belli, sağlık taramasına katılan Deniz Tıp Merkezi doktorlarına ve emeği geçen herkese ayrıca teşekkür etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet