Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sağlıklı Nesiller Yetişmesi İçin Aralıksız Çalışıyoruz

Hatay Dişhekimleri Odası Başkan Savaş'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Sağlıklı Nesiller Yetişmesi İçin Aralıksız Çalışıyoruz

Gündem   A+a-

   Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ın sosyal, ekonomik ve kültürel dinamiklerini oluşturan Sivil Toplum Kuruluşları(STK), dernek ve oda temsilcileriyle bir araya gelerek hizmet istişareleri yapmayı sürdürüyor.
Hatay’ın sağlıklı geleceğine ışık tutarak gelecek adına sağlam adımlar atan Başkan Savaş, 12 Temmuz Salı günü Hatay Dişhekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nebil Seyfettin ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini HATMEK’teki çalışma ofisinde ağırladı.
 
SEYFETTİN: BAŞKAN SAVAŞ’IN ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARI SAĞLIKLI NESİLLERİN YETİŞMESİ ADINA ÇOK ÖNEMLİ
 
    Gerçekleşen ziyaretle ilgili düşüncelerini paylaşan Hatay Dişhekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seyfettin, “Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin ve Başkan Savaş’ın Hatay’ın her noktasında sağlıklı nesillerin yetişmesi adına gerçekleştirdiği çalışmaları yakından takip ediyoruz. Özellikle küçük yaşlarda kazanılması gereken alışkanlıkların başında gelen diş fırçalama ve ağız bakımı konusuna hassasiyetle eğilen ve bunun için minik öğrencilere okullarda diş fırçası ve macunu dağıtan HBB ekiplerinin bu anlamlı çalışmasına öncülük eden Başkan Savaş’a teşekkür ederim. Bizler de Başkanımızın bu özverili çalışmalarına katkı sunmak için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız” diyerek HBB’nin ve Başkan Savaş’ın Hatay’da oluşturduğu sağlık bilincinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
  BAŞKAN SAVAŞ: SAĞLIKLI NESİLLERİN YETİŞMESİ İÇİN ELİMİZDEN GELEN ÇALIŞMALARI YAPMAYI SÜRDÜRECEĞİZ
    Gerçekleşen nezaket ziyaretinde sağlıklı nesillerin yetişmesi çalışmalarını aralıksız yürüttüklerini ve bununla beraber her türlü fikre açık olduklarını belirten Başkan Savaş, “Hekimlerimizin bu ziyareti bizim için çok önemli. Her zaman yaptığımız gibi hemşehrilerimizin sağlıkla iç içe olması için elimizden gelen çalışmaları yapmayı sürdüreceğiz. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı hekimlerimize çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar