Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Baki Süslü, Kalça Kırığı Ameliyatı Oldu

Gazeteci Doğan Süslü ’nün babası Baki Süslü, kalça kırığı ameliyatı oldu

Baki Süslü, Kalça Kırığı Ameliyatı Oldu

Medya   A+a-

Kalça kemiğinin kırılması neticesi, İzmir 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde bayram öncesi, kalça kırığı ameliyatı geçiren Baki Süslü (84) halen İzmir’deki hastanede tedavi altında. Gazeteci Doğan Süslü ‘nün babası olan Baki Süslü, diğer sağlık sorunları nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu.

11 Haziran 2016 tarihinden itibaren, yatar hasta olarak İzmir 9 Eylül Hastanesinde tedavi altına bulunan Baki Süslü, kalça kırığı ameliyatı sonrası iki kez yoğun bakıma alınarak gözetim altında tutuldu. Tedavisi süren Baki Süslü ile ilgili olarak oğlu Doğan Süslü şu değerlendirmeyi yaptı

“Babam halen tedavi altında. İleri yaşın getirdiği bazı sağlık sorunları var. Tüm hekimler ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Babamın tekrar sağlığına kavuşmasını diliyorum. Bu arada, mevcut zorlu süreçte bizlere moral destek veren, arayıp, soran yakınlarımıza ve dostlarımıza teşekkür ediyorum, ediyoruz. Sağlık herkese lazım. Bu yüzden hasta olan bebeklerimize, çocuklarımıza, gençlerimize, orta yaşlılarımıza ve yaşlılarımıza Allah’tan sağlık diliyorum.”

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar