Skip Navigation Links

Palmiye'de nefes kesen tatbikat!

Güven veren tatbikat, Özel Palmiye Hastanesi'nde eğitim ve uygulamalarda ne kadar titiz olunduğunu da ortaya koydu

Sağlık   A+a-

Mavi Kod alarmını duyan Acil Müdahale ekibi, en kısa sürede hastaya ulaştı ve müdahaleyi tamamladı. Güven veren tatbikat, Özel Palmiye Hastanesi’nde eğitim ve uygulamalarda ne kadar titiz olunduğunu da ortaya koydu.

Palmiye’de nefes kesen tatbikat!
Sağlık Bakanlığı’nın sağlık kuruluşlarına yılda iki kez yapılmasını zorunlu tuttuğu “ Mavi Kod” uygulaması Özel Palmiye Hastanesi’nde gerçekleştirildi.
Durumu ağır bir hastaya acil müdahalede en kısa sürede ulaşma ve sonuca varmayı amaçlayan Mavi kod tatbikatında heyecanlı dakikalar yaşayan hastane Acil Müdahale ekibi, öngörülen sürenin çok altında sürede acil müdahaleyi gerçekleştirdi ve durumu ağır olan hastayı yaşama döndürmeyi başardı.

Mavi Kod Ekibi Başkanı Uzman Dr. Mehmet Otuzbir liderliğinde yürütülen tatbikat nefesleri kesti. Hastanede muayene sırası bekleyen hastaların da yakından takip ettikleri tatbikatta, Mavi Kod alarmı verilir verilmez ekip harekete geçti. En kısa sürede hastanenin NST odasında kontrol altına alınan hastaya müdahale için gerekli alet ve edevatların yetiştirildiği ve sorumlulukların rutin bir şekilde yerine getirildiği tatbikat, Sağlık Bakanlığı’nın öngördüğü sürenin çok altında bir zamanda tamamlandı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet