Skip Navigation Links

Hatay’da Kayıp Eşe Yuvana Dön Çağrısı

Hatay’ın Arsuz ilçesinde 4 yıl önce geçirdiği trafik kazasında görme engelli olan Hakan Ekenel on aydır kayıp,

Hatay’da Kayıp Eşe Yuvana Dön Çağrısı

Gündem   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesinde 4 yıl önce geçirdiği trafik kazasında görme engelli olan Hakan Ekenel on aydır kayıp, on yıllık eşine bayram vesilesiyle evine, çocuklarına ve yuvasına dön çağrısı yaptı.

Arsuz’da on yıl önce evlilik yaptığı Nazlı Ekenel ile hayatını birleştiren kebap ustası Hakan Ekenel bu güzel ve mutlu evliliğin meyvesi iki çocukları dünyaya geldi.

Yurt dışında çalışarak geçimlerini sağlayan Hakan Ekenel, eşi ve iki çocuğuyla çok mutlu bir evliliği olduğunu, 4 yıl önce izine geldiğinde yaşadığı talihsiz bir kaza sonucu görme yetisini kaybettiğini anlattı.

Evinden 2 Ekim 2015’te ayrılarak bir daha geri dönmeyen Nazlı Ekenel (26) için eşi Hakan Ekenel (40) kaygılı. En son çiftin çocuklarının doğum gününde haber alınan eşi ve çocuklarıyla gizli bir numaradan görüşen Hakan Ekenel, eşine boşanmak istemediğini kocasını, evini ve çocuklarını çok sevdiğini aktardı.

Hakan Ekenel karısının kaçırılmış olma ihtimalinin zayıf olduğunu, eşinin evden giderken bir not bırakarak ‘ben gidiyorum, beni affet’ yazdığını ifade ederek “En son konuşmamızda çekindiğini, korktuğunu ve nerede olduğunu söylemekten kaçındı. Eşim Nazlı Ekenel için endişeliyim.  Acaba tehdit mi ediliyor, borcu mu var? Diye düşündük. Biz onu her ne pahasına olursa olsun kurtarmaya hazırız ama gelmek istiyorsa da gelip bizlerle konuşmasını ve çocuklarının başında durmasını istiyoruz” dedi.

Şuanda sağlık problemlerinden dolayı her hangi bir işte çalışmayan Hakan Ekenel doktorların hala görebilme ihtimali olduğunu söylediğini, tedavisinin de devam ettiğini belirterek “Ali Can (8) ve Yusuf (6) adlarında iki erkek çocuğumuz var. Her Müslüman insan bayramı ailesiyle geçirmek ister, yani ben inanın bayram havasında değilim. Özellikle çocuklarım daha önceki bayramları düşündükçe ve yarın ki bayramı düşündükçe nasıl hesap verebileceğimi bilmiyorum. ‘Anneniz yok!’ diyemiyorum ve hiçbir şekilde kendileri bana bu konuda soru sorduklarında cevap veremiyorum çünkü cevaplarını ben bile bilemiyorum. İstiyorum ki, eşim bayramda yanımızda olsun çocuklarımın başında olsun ve ne olursa olsun oturup konuşalım çünkü insanlar konuşarak bir yerlere varır kaçarak, bir şeyleri gizleyerek hiçbir yere varılmaz. Bizim amacımız inşallah bu bayram vesile olur evine gelir ya da en azından bizim yolumuz açar” şeklinde konuştu.

Severek evlendiklerini de sözlerine ekleyen Hakan Ekenel, şunları söyledi: “Ama bu son dönemde yaşananlar ne oldu ben bile bilmiyorum. Eşim benim onu sevdiğimden daha fazla seviyede seviyordu beni ilk dönemlerde ve ben o sevgiyi hak ettiğime inanıyorum çünkü hiçbir zaman onu ne kırdım ne incittim ne de hiçbir şekilde hatırını kırmadım, eşimin bir eli yağda bir eli baldaydı.”

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet