Skip Navigation Links

HBB Kadir Gecesi'nde 'KÖMBE' Dağıttı

HBB, Mübarek Kadir Gecesi'nde il genelindeki camilerde vatandaşlara kömbe dağıttı.

HBB Kadir Gecesi'nde 'KÖMBE' DağıttıWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın maneviyatı yüksek olan özel günlerde hemşehrilerinin duygularına ortak olan hassas anlayışıyla hareket eden HBB ekipleri, mübarek Kadir Gecesi münasebetiyle camilerde ibadetlerini gerçekleştiren vatandaşlara kömbe dağıttı.
 
HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı ekipler, hayır dualarının semaya yükseldiği ve birlik ve beraberliğin en çok zikredildiği mübarek gecede gerçekleştirdiği kömbe dağıtımıyla yüzleri güldürdü.
 
YÖRESEL LEZZETİMİZ KÖMBEYE VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
 
Bin aydan daha hayırlı olan ve kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı mübarek Kadir Gecesi'nde camilere dua etmek için akın eden vatandaşlar, cami çıkışında HBB'nin dağıttığı yöresel lezzetimiz kömbeye yoğun ilgi gösterdi.
 
BAŞKAN SAVAŞ'IN RAMAZAN AYI BOYUNCA DEVAM EDEN SOSYAL ETKİNLİKLERİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
 
İnanç ayrımı gözetmeksizin hemşehrilerinin tüm manevi değerlerine sahip çıkan Başkan Savaş, özel günlerin birlik, beraberlik ve barış ortamında yaşanmasına büyük özen göstererek Ramazan Ayı boyunca gerçekleştirdiği etkinliklerle mutluluklara vesile oldu. 
 
VATANDAŞLAR, PAYLAŞIM KÜLTÜRÜNÜN MÜBAREK GECEYLE HARMANLANMASINA VESİLE OLAN BAŞKAN SAVAŞ'IN KADİR GECESİ'Nİ HBB EKİPLERİ ARACILIĞIYLA KUTLADI
 
Kutsal gecenin maneviyatını yüreklerinde hisseden vatandaşlar, mübarek gecenin paylaşım kültürüyle harmanlanmasına vesile olan ve duyarlı belediyecilik anlayışını her zaman ortaya koyan Başkan Savaş'ın Kadir Gecesi'ni HBB ekipleri aracılığıyla kutlayarak, kutlu gecenin ilimize, ülkmize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesi temennisinde bulundular.
HBB Kadir Gecesi'nde
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet