Skip Navigation Links

Temiz Plaj, Temiz Deniz, Temiz Arsuz

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, denizi, kumsalı ve güneşi ile Arsuz’u turizmin cazibe merkezi yapmak için çalışıyor

Temiz Plaj, Temiz Deniz, Temiz Arsuz

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ilçenin tertemiz bir kıyı bandına kavuşması için kumsal temizleme makinesi ile plajlarda gerçekleşen temizlik çalışmalarını inceledi. Belediyenin sorumluluk alanlarında bulunan plajlarda kumun içindeki atıkları eleyerek ayrıştıran makinenin çalışma sistemini inceleyen Başkan Culha’ya Başkan yardımcıları Sedat Deveci ve Ali Yavuz, Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı, Temizlik İşleri Müdürü Aşkın Yetimoğlu eşlik etti. Sahil şeridini boydan boya temizleyen çalışmayı incelerken, denize giren vatandaşlar da sahil şeridinde gözle görülür değişiklikler yaşandığını belirterek, çalışmalardan dolayı Başkan Culha’ya teşekkür etti.
Sahilde güneşlenen vatandaşların da kumsal temizleme makinesinin çalışmasını ilgiyle izlediği gözlerden kaçmazken, Başkan Nazım Culha sahile gelen yerli ve yabancı turistlerin temiz bir kumsalda denize girmesi için çalışmaların yaz mevsimi boyunca devam edeceğini belirtti.
Kumsal temizleme makinesinin plajların kalitesini arttırarak, turizmin gelişmesine da katkı sunacağını ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, çevre ve insan sağlığı açısından daha temiz bir ortam oluşturulmasını ve yaz turizminin daha canlı geçmesini amaçladıklarını vurguladı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet