Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Vali Topaca, Sanayicinin Yüreğine Su Serpti..

Türkiye’nin yıldız sanayi kuruluşlarının bulunduğu Hatay’ın Payas OSB Yönetim Kurulu,tarihi Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi’nde iftar yemeği verdi.

Vali Topaca, Sanayicinin Yüreğine Su Serpti.. Web
TV

Payas   A+a-

Türkiye’nin yıldız sanayi kuruluşlarının bulunduğu Hatay’ın Payas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, tarihi Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi’nin mistik atmosferinde Hatay Valisi Ercan Topaca, bölge protokolü ve sanayicileri iftar programında biraraya getirdi.
Her akşam farklı bir mekanda iftar programı yapılsa da, insanları biraraya getirerek Ramazan ayının manevi duygularını yüreklere nakşetse de, özellikle Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi gibi ecdad yadigarı bir mekanın mistik atmosferinde yapılan iftar herkese farklı duygular yaşattı.
Hatay Valisi Ercan Topaca, bölge kaymakamları, belediye başkanları ve Türkiye’nin kalkınmasına en büyük katkıyı veren, üretimden gelen güçleriyle ülke ekonomisine üretim, istihdam ve ihracatlarıyla katmadeğer üreten sanayiciler, iftar programında biraraya gelince renkli görüntüler ortaya çıktı. 
Payas Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Yunus Kendir yaptığı selamlama konuşmasıyla göreve geldikten sonra ilk kez meslektaşlarının da aralarında bulunduğu kalabalık bir topluluğun karşısına çıkmış oldu. 
Hatay Valisi Ercan Topaca’nın yaptığı konuşma ise, sanayicilerin ülke ekonomisine sağladığı katmadeğerle birlikte, hayır işlerine katkılarının sıralandığı cümlelerle doluydu.
Bir süredir demir çelik sektöründe yaşanan tatsız durumlar, fiyatlardaki dalgalanmalar ve ekonomideki olumsuz göstergelerden dolayı moralleri bozuk olan sanayiciler, Vali Ercan Topaca’nın kendileri için verdiği olumlu mesajları dinlerken hem rahat bir nefes aldıar hem de tebessüm ederek, beklentilerinin tam karşılığı olan cümlelere teşekkür ettiler. 
Türkiye’nin sanayicilerin omuzlarında büyüyeceğine dikkat çeken Vali Topaca, yine sanayicilere her konuda yardımcı olunacağı yönündeki mesajıyla yüreklere su serpti. 
 
 
 
 
 
 
Vali Topaca, Sanayicinin Yüreğine Su Serpti..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar