Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Saha Değil Kompleks Yaratacak!

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’dan Karaağaçspor Sahası’na sihirli dokunuş.

Saha Değil Kompleks Yaratacak!

Gündem   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, U-14’te bölge şampiyonluğunun yanı sıra bir çok kategoride de zirveye ismini yazdıran Karaağaçsporlu futbolcuları ziyaret etti. Bazı meclis üyeleri ile birlikte Karaağaçspor Tesisleri’nde gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Culha sporcuları başarılarından dolayı tebrik etmenin yanı sıra,  Karaağaçspor sahasını uluslararası standarda getirerek, deplasman kabusuna son verecekleri müjdesini verdi. Futbol oynamaya elverişsiz olduğu gerekçesiyle maçlara kapanan sahanın çimlendirme, tribün ve soyunma odalarının yapılacağı yepyeni bir projeyle modernize edilmesinin, hem Arsuz’un tanıtımına hem de gençlerin geleceğine katkı sunacağını ifade eden Başkan Culha, “Bu sahadan daha ne Selçuklar, ne İsmailler çıkacak ve biz onlarla da gurur duyacağız” diyerek Karaağaç’ın futboldaki önemine dikkat çekti.

 

“Desteğiniz, başarımızı kamçılıyor”

Geleceğin sporcularını yetiştirmek için büyük bir çaba ve özveri içerisinde çalıştıklarını ifade eden Karaağaçspor Yönetim Kurulu Üyesi Emir Aracı, “Sayın Başkanım, güzellikleri sizlerle paylaşmak hoşumuza gidiyor. Bütün maçlarımızı deplasmanda oynamamıza rağmen böyle büyük başarılar elde ediyorsak, kendi sahamızda oynadığımızda neleri başarmayız. Maddi manevi her zaman yanımızda olduğumuz için size teşekkür ederiz. Sizlerin bu desteği bizim başarımızı daha çok kamçılıyor” derken, saha müjdesinden dolayı Başkan Culha’ya ayrıca teşekkür etti.

 

Karaağaçspor Sahası’na yeni vizyon

Sporun gelişimine katkı sağlayan her türlü girişimi de desteklediğini ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, “Her zaman söylüyorum; Karaağaçspor futbolcu tarlası. Ancak, Karaağaçspor’un maçlarını Karaağaç’ta oynayamaması bizi üzüyor ve sporcularımızın eforunu da etkiliyor. İnşallah, önümüzdeki sezon maçlarımızı sahamızda oynayacağız. Yetkililere sahasının mutlak suretle yapılması gerektiğini dile getirdik ancak herhangi bir sonuç alamadık. İnşallah, sahaya biz el atacağız. Belediye olarak böyle bir çalışma başlattık. Projelendirme çalışması içerisindeyiz, şu anda keşif yapılıyor. Sahası, tribünü ve soyunma odaları ile bu sahayı maçların oynanacağı bir saha konumuna getireceğiz. Sahanın kontrolünün Yatırım İzleme Komisyonu tarafından yapılmasını talep edeceğiz. Kısacası; sahaya el atıyoruz ve bu sahayı yapacağız. Ayrıca, tesislerin içerisinde bulunan basketbol sahasını da yeniden revize ederek spor severlerin kullanımına açacağız. Karaağaç için, çocuklarımız için feda olsun… Sporun olduğu yerde, kötü alışkanlıklar olmaz. Sağlıklı ve ahlaklı bir nesil yetiştirmek için harcadığınız çabayı biliyoruz. Bizim de buna bir katkımız olsun. Buradan daha çok Selçuklar ve İsmailler çıkacak ve gururumuz olacaklar” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş