Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Valiz Cinayeti Sanığına MÜEBBET!!!

Valizde Parçalanmış Cesedi Bulunan Kadının Cinayet Sanığına Müebbet Hapis

Valiz Cinayeti Sanığına MÜEBBET!!!

Gündem   A+a-

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde bir valiz içerisinde parçalanmış cesedi bulunan kimliği belirsiz kadının cinayet sanığı Suriye uyruklu 35 yaşındaki Abdurrazzak Klahou, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Dumlupınar Mahallesi'nde 13 Ocak 2015'te yol kenarına atılmış halde duran ve vatandaşların bomba olabileceği ihbarı yaptığı valizde çıkan, ayakları ve elleri kesilmiş vücudu yakılmış, kafası kesik kadın cesedinin Suriyeli bir kadına ait olduğu belirlendi. Kimliği belirlenemeyen kadının kesik ayakları ile elleri bulunamadı.

Olayla ilgili araştırma yapan İskenderun polisi, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Polisi, valizi bırakan kişinin Suriyeli Abdurrazzak Klahou olduğu ve İstanbul'a kaçtığını saptadı. Yakalanarak İskenderun'a getirilen Klahou, tutuklandı. İskenderun Ağır Ceza Mahkemesi'nde kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle hakkında dava açılan Abdurrazzak Klahou karar duruşmasına çıktı. İsmini bilmediği Suriyeli kadına fuhuş yaptırdığını ancak öldürmediğini öne süren Klahou, "Bu cinayeti Hüseyin El Şıh işledi. Ben fuhuş yaptırıyordum ama benim cinayetle hiçbir bir ilgim yoktur. Biz evden ceset yanımda iken eşimle birlikte çıktık" diye savunma yaptı.

Sanığın avukatı ise Klahou'nun fuhuş yaptırdığını ve cesedi taşıdığını kabul ettiğini belirterek, eşi Haldiye Casım'ın yakalanmadığı için olayın tam olarak aydınlatıldığını düşünmediklerini söyleyip beraatını istedi. Dava sonunda mahkeme heyeti, Abdurrazzak Klahou'nu müebbet hapis cezasına çarptırdı. Hakkında yakalama kararı olan Haldiye Casım'ın dosyasının ayrılmasına karar verdi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar