Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun ve Dörtyol Katliamının Faillerine Az Bile !!!

İskenderun ve Dörtyol'da düzenledikleri saldırılarla 10 asker ve 4 polisi şehit eden PKK'lı teröristlere,

İskenderun ve Dörtyol Katliamının Faillerine Az Bile !!!

Gündem   A+a-

Hatay'ın İskenderun ve Dörtyol ilçelerinde düzenledikleri saldırılarla 10 asker ve 4 polisi şehit eden PKK'lı teröristlere, 26 kez ağırlaştırılmış müebbet ve yaklaşık bin 500 yıl hapis cezası verildi.

İskenderun 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu yargılanan Kenan Yıldızbakan, Bayram Daimi, Mehmet Ataman, Musa Ataman, Mehmet Şah Çetinkaya, Hamdusena Sayan, Mahmut Nergiz, Barış Kızılçay ve Cengiz Nergiz mahkemeye çıkarıldı.

Mahkeme heyeti, PKK'nın sözde Amanoslar Sorumlusu Sefkan Amed’ kod adlı Cengiz Nergiz' 14, 'Fırat Siverek’ kod adlı Kenan Yıldızbakan 10 ve 'Erdal Zaza’ kod adlı Bayram Daimi 2 kez olmak üzere ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile yüzlerce yıl hapis cezasına çarptırıldı. Diğer PKK'lı teröristlerde çeşitli hapis cezalarına çarptırıldığı öğrenildi.

Mersin’de yakalanan PKK’lı teröristler 2009 yılında Dörtyol İlçesi'nde Domuzdamı mevkiinde; 30 Mayıs 2010’da İskenderun’da Şehit Er Remzi İlboğa Kışlası’na askerlerin nöbet değişimi sırasında ve 2010 yılında yine Dörtyol’da roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla ateş açmış, saldırılarda toplam 10 asker ve 4 polis şehit olmuştu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar