Skip Navigation Links

İsgiad 17 Yaşında

KKTC İçişleri Bakanı Nazım Çavuşoğlu'nun da onur konuğu olduğu 15 yeni üyeye rozetlerinin takıldığı İskenderun Genç İşadamları Derneğinin kuruluşunun

Gündem   A+a-

 
 
KKTC İçişleri Bakanı Nazım Çavuşoğlu’nun da onur konuğu olduğu 15 yeni üyeye rozetlerinin takıldığı İskenderun Genç İşadamları Derneğinin kuruluşunun 17. yıldönümü dayanışma gecesinde, Popçu Nalan coşturdu.
 
İSGİAD’ın Yelken Kulübünde düzenlediği geceye, KKTC İç İşleri Bakanı Nazım Çavuşoğlu, AK Parti Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar, MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Antakya Belediye Başkanı Lütfi Savaş Atakaş Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş ve sivil toplum örgütü başkanları ile davetliler katıldı.
İSGİAD Başkanı Gökhan Gökten, dernek olarak her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını belirterek “Bizler ülkemizin ve bölgemizin kalkınması için çalışan işadamlarıyız. Amacımız istihdam yaratmak gelişmeye katkı sağlamaktır” dedi.
Dernek olarak birçok sosyal projeye imza attıklarını, atmaya da devam edeceklerini sözlerine ekleyen Gökten “İskenderun ve bölgemiz hızla bir gelişim sürecine girdi. Bu gelişmelere kayıtsız kalmamalı ve her zaman dayanışma içerisinde olmalıyız. Çünkü birlikten kuvvet doğar” diye konuştu.
KKTC İç İşleri Bakanı Nazım Çavuşoğlu, anavatanda olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek “Bizleri bu anlamlı toplantıya çağıran İSGİAD Başkanı Gökhan Gökten’e çok teşekkür ediyoruz. İki ülke arasında ki sosyal ve ekonomik ilişkilerin gelişmesi için gayret gösteriyoruz. KKTC ‘nin her anlamda gelişmeye ihtiyacı var. Bu anlamda bizler her türlü işbirliğine açığız. Türkiye’den gelen tüm yatırımcılara kapımız açık. İki ülke dün kardeşti, bugünde kardeş, yarında kardeş olacak. Türkiye’nin bizlere verdiği desteklerden ötürü teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız” şeklinde konuştu.
İskenderun Genç İşadamları Derneği gecesinde derneğe yeni üye olan on altı kişiye Rozetleri de konuk bakan ve milletvekilleri ile belediye başkanları tarafından takıldı. Derneğe yeni üye olan genç işadamlarının isimleri şöyle: Mehmet Gülay, Mehmet Çetin, Mustafa Erten, Ethem Aksoy, Fırat Demir, Yusuf Sallahoğlu, Mehmet Ünivar, Mehmet Özkan, Altan Doğan, İbrahim Sağıroğlu, Zeki Yılmaz, M. Cemil Güler, Murat Çetin, Mehmet Gümüş ve Yaşar Bilinciovat.
OF AMAN NALAN EĞLENDİRDİ
İSGİAD’ın 17,yılı nedeni ile düzenlenen gecede sahne alan pop müziğin sevilen sanatçısı Of Aman Nalan birbirinden güzel seslendirdiği şarkılarla geceye renk kattı. Davetliler doyasıya müzik eşliğinde eğlenerek unutulmaz gece yaşadılar.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet