Skip Navigation Links

Şimdi İskenderun Körfezi’nde Yatırım Zamanı ..

Emlak Danışmanı Zeki Aytaş, var olan birikimlerin değerlendirilmesi noktasında konuta yapılan yatırım için uygun bir dönem olduğunu söyledi.

Şimdi İskenderun Körfezi’nde Yatırım Zamanı ..

Ekonomi   A+a-

Emlak Danışmanı Zeki Aytaş, var olan birikimlerin değerlendirilmesi noktasında konuta yapılan yatırım için uygun bir dönem olduğunu söyledi. Aytaş, emlak sektöründeki gelişmelere dikkat çekerek konut sahibi olmak isteyenlere “Tam zamanı” uyarısında bulundu.

Bu dönemdeki uygun koşulların değerlendirilerek, ev almak, gayrimenkule yatırım yapmak isteyenlerin ellerini çabuk tutmaları gerektiğini de hatırlattı. Ev almak veya konut yatırımı yapmak isteyen vatandaşların kısa süre içerisinde harekete geçmesi gerektiğini vurgulayan Emlak Danışmanı Aytaş, yaptığı açıklamasının devamında şunları söyledi; ‘’Özellikle yükselen bölgelere yatırım yaptığınızda gayrimenkul her zaman kazandırır. Gayrimenkul her koşulda birikimin yönlendirilebileceği en güvenli kanaldır. Yatırımcılar tarafından İskenderun’da yeni ulaşım ağları, yeni yollar ve yeni köprülerin yapımı ile kısa dönem gelecekte emlak fiyatlarının da yukarı doğru çıkabileceğini düşünüyorum. ‘’dedi.

Emlak Danışmanı Aytaş açıklamasının devamında; Hassa Tüneli projesi, İskenderun, Arsuz, Çevlik sahil şeridinde yapılan yol ve köprüler geleceğe dair olumlu işaretler veriyor. Yapılan yatırımlar ve yeni ulaşım ağları ile İskenderun bölgenin parlayan yıldızı olacaktır. Özellikle yükselen bölgelere doğru zamanda gayrimenkule yapacağınız yatırım kazandırır. ‘’şeklinde konuştu.

Aytaş, yatırımların, üniversitenin, yeni yapılan yolların, köprülerin ve limanın yarattığı ticaret hacmini kentteki büyümenin önemli nedenleri arasında sayarken, buraların çekim merkezi olacağına işaret ederek, yatırım yapmak isteyen vatandaşlara şimdi konut almanın tam zamanı olduğunu, mevcut durumun ve fiyatların an itibariyle cazip seviyelerde bulunduğunu, yastık altı dediğimiz paraların çıkartılarak yatırıma dönüşmesi içinde uygun zaman ve koşulların mevcut olduğunu belirtti. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
a 15 Haziran 2016 Çarşamba
emlak danışmanı başka ne diyebilir ki?...Konut almayın,konuta yatırım yapmayın mı diyecek?Devir tasarruf devri.Ama yastık altı değil tabiki.Tasarruflar bankalarda tutulmalı yani ekonomiye kazandırılmalı.Sosyal güvenlik,eğitim ve sağlık için tasarruf edilmeli,konut nedir ya?
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet