Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bahçeşehir’de TEOG Başarısı..

27-28 Nisan 2016 tarihlerinde yapılan 2. TEOG (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş) sınavı sonuçları açıklandı.

Bahçeşehir’de TEOG Başarısı..

Eğitim   A+a-

“Dünya Okulu” vizyonu doğrultusunda her alanda başarıları ile ön plana çıkan öğrenciler yetiştiren Bahçeşehir Okulları TEOG Sınav sonuçlarında yine Türkiye’nin zirvesinde yer aldı. Bahçeşehir Okulları İskenderun Kampüsü öğrencilerinden 3'ü 120 soruda 120 doğru cevap vererek büyük bir başarıya imza attı. 
Bu başarının büyük emek verilerek elde edildiğini kaydeden İskenderun Bahçeşehir Okulu Müdürü Mustafa Uçan, Bahçeşehir Okullarında uygulanan Ulusal Sınavlara Hazırlık Programı hakkında bilgi verdi; '5, 6 ve 7. sınıflarda her pazartesi günü, 8. sınıfta ise her cuma ve cumartesi günü yapılan TEOG sınavlarının sonucunda öğrencilerin eksikleri üç yönlü olarak incelenir: kazanım ve konu eksikliği, dikkat-okuma hatası, motivasyon eksikliği. Sınav sonuçları ve öğretmenlerimizin takipleri sonucunda öğrencinin konuyu anlayıp anlamadığı kontrol edilir. Sonuca göre hemen etüt, dikkat ya da rehberlik çalışması yapılır.'
2. TEOG sınavında tüm soruları doğru cevaplayan Emre Türkay Yıldızçelik, Mişel Orduluoğlu ve Tuna Uslu'nun yanı sıra 5 öğrencinin 120 soruda 119 doğru, 3 öğrencinin de 120 soruda 118 doğru yaptığı açıklandı. İskenderun Bahçeşehir Okulu'nun bu yıl mezun ettiği 8. sınıf öğrencilerinin sayısı 43 ve 2. TEOG sınavı sonrasındaki genel ortalaması %92,35.
Okulu Müdürü Mustafa Uçan konuşmasının sonunda, tüm çalışmalarda baştan sona destek olan velilere, bütün yıl durup dinlenmeden çalışan öğrencilere ve bu özverili sürecin her anında öğrencilerin yanında olarak hem akademik hem de psikolojik olarak onlara yol gösteren öğretmenlerine teşekkür etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş