Skip Navigation Links

Spora Bir Destek de Köfteci Ramiz'den..

TS EN ISO 22000 Gıda güvenliği yönetim sistemleri sertifikasına sahip olan Köfteci Ramiz İskenderun Şubesi, yeni konsepti Ramiz Cafe ile de aynı başar

Gündem   A+a-

de%20B.jpg" alt="" />
 
Spora Bir Destek de Köfteci Ramiz’den..
TS EN ISO 22000 Gıda güvenliği yönetim sistemleri sertifikasına sahip olan Köfteci Ramiz İskenderun Şubesi, yeni konsepti Ramiz Cafe ile de aynı başarıyı gösteriyor.
Nefis ızgaraları ve bol çeşitli birbirinden lezzetli ve taze salatalarıyla, Hatay ve Dünya mutfağından örneklerin yanı sıra özellikle kahvaltı çeşitleriyle de kısa zamanda Hatay’ın özel mekânları arasında yer alan Köfteci Ramiz +Plus İskenderun Şubesi’nin işletmecileri Metin Yeral ile Fatih Özbeytemur, İskenderun’u Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da başarıyla temsil eden Asaşspor’lu futbolcuları akşam yemeğinde ağırladılar.
Pazar günü İskenderun yan sahada oynanacak Mersin maçı öncesi lezzetli köftelerle beslenen Asaşspor’lu futbolcular, Köfteci Ramiz’in işetmecileri Metin Yeral ile Fatih Özbeytemur’un misafirperliğiyle de moral depoladılar.
 
Asaşspor Teknik Direktörü Halit Ersoy, misafirperverlikleri ve spora verdikleri destekten dolayı Köfteci Ramiz İşletmecileri Metin Yeral ile Fatih Özbeytemur’a teşekkür ederek, İskenderunlular’ın değerlerine sahip çıkmaları gerektiğine vurgu yaptığı konuşmasında şöyle dedi: “Bu bizim için onur verici bir olaydır. Daha önce Hatay bölgesinde ki takımlar sahipsizdi, kendi başlarına mücadele ediyorlardı. Şimdi kamuoyunda bu şekilde iyi bir bağlantı oldu. Esnafların her gün takımları ağırlamaları, takıma moral vermektedir.
İyi bir çalışma ortamımız var. Bir aile şeklinde biz bu yola çıktık, her zaman söylediğim gibi, Hatay bölgesinde ki futbolcuları alıp Hatay karması adı altında transfer politikamızda bunların meyvesini almaya başladık. Bizim amacımız buradan bir üst lige çıkabilmektir. Bizleri burada ağırlayan Köfteci Ramiz çalışanlarına ve kıymetli ağabeyim Metin Yeral’a da çok teşekkür ediyorum.”
 
 
Köfteci Ramiz Ortağı Metin Yeral da yaptığı konuşmada şöyle dedi: “Öncelikle Asaşspor’da görev yapan bütün futbolculara hoş geldiniz diyorum. Sonuç itibariyle İskenderun gelişmekte olan bir şehir, Türkiye’de önemli yerlere sahip olan bir memleket, bana göre memleketimize herkesin sahip çıkması gerekiyor. Spor’da da inşallah adımızı çok iyi yerlerde duyurabiliriz. Burada hepimize bir görev düşüyor. Bu takımlarımıza, kulüplerimize sahip çıkmalıyız. Bizde bu amaçla arkadaşlarımıza motivasyon, moral olsun diye Köfteci Ramiz’de ağırlamak istedik.”
 



Asaş Spor Köfteci Ramiz'de 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet