Skip Navigation Links

Dr.Yusuf Civelek'e 'En İyi Başkan' Ödülü

Hatay Gazeteciler Cemiyeti'nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlediği gecede, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek'e 'en iyi belediye

Gündem   A+a-

 
Dr.Yusuf Civelek’e ‘En İyi Başkan’ Ödülü
 
Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlediği gecede, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e ‘en iyi belediye başkanı’ ödülü verildi.
Hatay’ın EN’leri 2012 ödül töreni, Antakya Ottoman Otel’de gerçekleştirildi.
Protokol, işadamları ve çok sayıda davetlinin katıldığı törende konuşan Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, gecede Hataylı olan ve çeşitli alanda başarılı olanlara ödül verileceğini belirtti.
TRT Anadolu ve HRT’nin canlı yayınladığı törende, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in biyografisi ve yaptığı çalışmalar karşılıklı iki ekrandan yansıtıldı.
Yapımı son aşamada olan İtfaiye Müdürlüğü hizmet binası, yeni Toptan Sebze ve Meyve Hali, Van’daki depremzedelere gönderilen giysi yardımı, su ve drenaj kanalı çalışmaları, yaz kursu, buz pateni ve tenis kortu, Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi, İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi, Klasik Müzik Konseri gibi çalışmaların yansıtıldığı ekranda, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür edildi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in plaketini, MKÜ Rektörü Prof.Dr.Hüsnü Salih Güder, Başkan Yardımcısı Safa Buran’a verdi.
Gecede, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş ve Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar da ödüle layık görüldü.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet