Skip Navigation Links

Kocatepe Anaokulu öğrencilerinden Muhteşem Sergi

Kocatepe Anaokulu’nun düzenlemiş olduğu yılsonu sergisinde minik öğrenciler yapmış olduğu eserler büyük takdir topladılar.

Kocatepe Anaokulu öğrencilerinden Muhteşem Sergi

Eğitim   A+a-

Katılımın yoğun olduğu etkinlik minik ellerin yaptığı çalışmalarla adeta görsel şölene dönüştü. 
Her yıl düzenlenen yıl sonu sergisinde bu yıl daha farklı ve özel çalışmalar sergilendi. Kocatepe Anaokulu öğretmenleri Yasemin Kızıldağ, Gamze Köpükdeliktaş, Tuba Kayhan, Sinem Yüksel, Yasemin Mercan Kılınç’ın başarılı eğitimleriyle eğitim öğretim yılını tamamlayan öğrenciler, yıl sonu sergisinde davetlilere unutulmaz bir gün yaşattılar. Okul bahçesinde düzenlenen sergiye; İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Yardımcıları ve şube müdürlüleri, Kadir Tosun, Ali Haytaz, Kemal Köseoğlu, Kocatepe Müdürü Eyüp Hakan Dingil, İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ferit Hammuoğlu, çok sayıda okulun müdürleri, veliler, öğrenciler ve davetliler katıldı. Serginin açılış konuşmasını yapan Kocatepe Okulu Müdürü Eyüp Hakan Dingil, katılım gösteren herkese teşekkür etti. Veli, öğretmen ve öğrenci üçgeninin koordineli çalışmasıyla çok güzel ve coşkulu bir sergi gerçekleştirdiklerini kaydeden Kocatepe Okulu Müdürü Eyüp Hakan Dingil, “Sergimize ilçemiz Anadolu Kaplanları olarak adlandırılan motorize ekibimiz de katılarak çocuklarımıza güzel bir anı yaşattılar. Çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimize, yıl boyunca büyük bir titizlikle çalışan ve eğitim gören çocuklarımıza bu güzel eserleri bizlere sundukları için teşekkür ediyor, hepsinin gözlerinden öpüyorum” dedi. 
Kocatepe Anaokulu Müdürü Eyüp Hakan Dingil, günün anısına anaokulu öğretmenlerine plaket takdim etti. Konuşmanın ardından birbirinden güzel eserler görücüye çıktı. Minik ellerin özveriyle hazırladığı resim ve el çalışmalarından oluşan eserlere davetliler hayran kaldı.  
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet